Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti megbocsátanátok a párotoknak, ha kiderülne róla, hogy évekkel ezelőtt volt egy abortusza?
39.
Vicces, mert nincs így...
Teljesen másra gondoltam,és de, volt már nem is egy.
Akkor megvetendő,ha valaki a saját kényelmét tartja fontosabbnak más életénél.
Mert ő iskolás,fiatal a szüléshez,szegény,stb.
Ezért vesszen el egy élet,ráadásul egy olyan,ami belőle származik.
Nem túl önző viselkedés ez?
Az az önző viselkedés, hogy szüljünk a vakvilágba, majd úgy is meg lesz oldva valahogy, nem baj, hogy az illető anyagi gondokkal küzd, vegyen a nyakába még többet, pláne úgy, hogy annak a levét a megszületett gyerek fogja meginni.
Fogalmad sincs szerintem mekkora kiadás és felelősség egy gyerek.
De értem,ezt az önző női mentalitást látom általában...
A saját gyereked életébe,születésébe hogy a viharba ne szólhatnál bele.
Sőt,rokonokéba is,ha ez valaha felmerül.
Az megint más,mennyire sajátítja ki,és játssza sok nő az élet-halál urát,csak mert az ő testében van.
Milyen élet-halál ura?
Szerinted kedvtelésből megy el egy nő abortuszra?
Papolhatsz itt az életről, de a felelősségről inkább ne tedd!
Ja hogy amúgy meg férfi vagy? Aha, na akkor meg aztán végképp nem értem mit osztod itt az észt, hiszen halvány lila gőzöd nincs arról mivel jár egy terhesség és a szülés. Milyen fájdalommal és kinokkal. Olyan könnyen beszelsz itt arrol, hogy így meg úgy szülje meg, mintha arról beszélnel, hogy kimesz egyet pisilni. Lelkileg, testileg egyaránt megterhelő a terhesség, és bizony ez így helyén való, ha az adott nő eldöntheti, hogy alákívánja-e vetni magát ennek vagy sem.
Az inkább a totál önzőség és rettentő nagy felelőtlenség, hogy szerinted teljesen rendben van, hogy szüljünk bele a nagy világba, megfelelo háttér nélkül, és minden egyéb nélkül, majd csak lesz valahogy. Nem az őskorban élünk, hogy ha terhes lesz az ember, akkor meg kell szülni és pont. Az az idő elmúlt hálistennek.
Ráadásul mondhatsz bármit, ismételheted ugyanazt, a lényeg akkor is az, hogy egy NŐ testében lesz emberré a magzat, azt eszi, amit az anya, azt issza, amit az anya, ő neki kell kihordania 9 hónapig és megszulnie egy akkora lyukon át, amiben azelőtt jó eséllyel egy férfi nemiszerv volt a legvastagabb dolog, úgyhogy ha úgy van, akkor hadd legyen már beleszólása, hogy szeretné-e mindezt vagy sem! És igen, több joga van az anyának, mint a magzat! Még jó hogy, az előbb már fel lett sorolva, hogy miért. Nem csak a nőt nézem, de itt ő a főszereplője az egésznek, szóval persze, hogy őt emlegetem.
Amúgy hálistennek, hogy az ég világon semmi beleszolásod nincs egy nő terhességébe!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!