Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti megbocsátanátok a párotoknak, ha kiderülne róla, hogy évekkel ezelőtt volt egy abortusza?
48.
Igen,mert törvényileg megengedett, és ahogy a 49. írja, fejre is állhatok,még ha a saját gyerekemről is lenne szó,akkor is a nő dönthet a gyereke sorsáról.Kivéve ha nincs 18,akkor a szüleié a felelősség és a döntés.
Még ez,amikor nem tehet róla a lány.Én ökör kifeleltettem...Ha a szülei erőszakkal kényszerítik a 18 alatti lányt,akkor nincs mit tennie,max elszökik 1-2 hónapra.
Nem papolok,csak megmagyaráztam/zom hogy miért nem a lány a fontos,miért nem őt nézem ilyenkor.
Nem mellesleg gondolom most magadat is utálod, hiszen ahányszor csak kivered, rettentő csúnya, élettel összeegyeztethetetlen bűnt követsz el és csomó gyereket ölsz meg, hisz azokbol a spermiumokból gyerekek is lehettek volna, de te inkább gonosz, önző módra a saját élvezedet céljából kiverted. Érted ugye? :)
Rosszabb vagy esküszöm, mint 3 alapjáraton hisztis nő együttesen, menzesz alatt.
50.
Ahogy már említette, szerintem legalábbis... szülni és 9 hónapig szenvedni nehéz?Megdögleni úgy,ahogy a saját anyád öl meg,az a borzalmas.
A te szülésedbe nem is...Nem vagyok hülye,tudom hogy sok olyan önző nő van,mint te.De ilyennel nem jönnék össze semmiképp.
És akkor nincs se közöm az életéhez,se nem érdekel az élete.
Nyilvánvalóan nem a lány, nő fontos ebben a történetben, végül is csak ő az EGYETLEN ember, aki képes egy másiknak életét adni és ezáltal okot adni most itt nekünk a kellemes kis beszélgetésre.
És ha már csak mi vagyunk képesek a gyerekszülésre, akkor hadd lehessen már esetleg nekünk is beleszólásunk. Mi se robotok meg szimpla tárgyak vagyunk, akiknek megvan a funkciójuk és mindenféle érzéstől mentesek..
Na nehogy azt hidd, hogy én valaha is összejönnék olyan korlátolt, beszűkült látókörű emberrel, mint amilyen te vagy! Meg olyannal, aki a nőkben csak egy eszközt lát a gyerekszülésre, és úgy véli nekik semmi beleszólásuk nincs a saját testükbe és életükbe!
És nem, nem vagyok önző!! Csupán, ha önhibámon kívül teherbeesek, akkor az a minimum, hogy eldönthetem mit akarok a tulajdon életemmel kezdeni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!