Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, ti megbocsátanátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti megbocsátanátok a párotoknak, ha kiderülne róla, hogy évekkel ezelőtt volt egy abortusza?

Figyelt kérdés
TFH néhány hónapos a kapcsolatotok, a gyerek nem a tiétek lett volna, 4 éve volt a műtét
2016. máj. 1. 21:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/82 anonim ***** válasza:
72%
Amúgy te mi a francot képzelsz, hogy a nők csak használati tárgyak, eszközök a gyerekszülésre, mindenféle érzés, akarat, tudat nélkül??! Mert az írásaid tökéletesen ezt tükrözik. Ez pedig rettentően visszataszító.
2016. máj. 2. 00:13
 52/82 anonim ***** válasza:
0%

48.

Igen,mert törvényileg megengedett, és ahogy a 49. írja, fejre is állhatok,még ha a saját gyerekemről is lenne szó,akkor is a nő dönthet a gyereke sorsáról.Kivéve ha nincs 18,akkor a szüleié a felelősség és a döntés.

Még ez,amikor nem tehet róla a lány.Én ökör kifeleltettem...Ha a szülei erőszakkal kényszerítik a 18 alatti lányt,akkor nincs mit tennie,max elszökik 1-2 hónapra.

Nem papolok,csak megmagyaráztam/zom hogy miért nem a lány a fontos,miért nem őt nézem ilyenkor.

2016. máj. 2. 00:13
 53/82 anonim ***** válasza:
Tévedsz. 18 alatt is szabad akarat van.
2016. máj. 2. 00:15
 54/82 anonim ***** válasza:
84%

Nem mellesleg gondolom most magadat is utálod, hiszen ahányszor csak kivered, rettentő csúnya, élettel összeegyeztethetetlen bűnt követsz el és csomó gyereket ölsz meg, hisz azokbol a spermiumokból gyerekek is lehettek volna, de te inkább gonosz, önző módra a saját élvezedet céljából kiverted. Érted ugye? :)

Rosszabb vagy esküszöm, mint 3 alapjáraton hisztis nő együttesen, menzesz alatt.

2016. máj. 2. 00:17
 55/82 anonim ***** válasza:
9%

50.

Ahogy már említette, szerintem legalábbis... szülni és 9 hónapig szenvedni nehéz?Megdögleni úgy,ahogy a saját anyád öl meg,az a borzalmas.

A te szülésedbe nem is...Nem vagyok hülye,tudom hogy sok olyan önző nő van,mint te.De ilyennel nem jönnék össze semmiképp.

És akkor nincs se közöm az életéhez,se nem érdekel az élete.

2016. máj. 2. 00:20
 56/82 anonim ***** válasza:
87%
A nagy különbség, hogy szerinted gyilkosság. Szerintünk nem. Pont.
2016. máj. 2. 00:21
 57/82 anonim ***** válasza:
100%

Nyilvánvalóan nem a lány, nő fontos ebben a történetben, végül is csak ő az EGYETLEN ember, aki képes egy másiknak életét adni és ezáltal okot adni most itt nekünk a kellemes kis beszélgetésre.

És ha már csak mi vagyunk képesek a gyerekszülésre, akkor hadd lehessen már esetleg nekünk is beleszólásunk. Mi se robotok meg szimpla tárgyak vagyunk, akiknek megvan a funkciójuk és mindenféle érzéstől mentesek..

2016. máj. 2. 00:22
 58/82 anonim ***** válasza:
0%
51. nem,lehet úgy tűnik, de nem.Csupán ha tehet annyit,hogy nem okoz saját magának egy testi és lelki traumát, és nem vesz el egy életet akkor miért ne hozhatna ennyi áldozatot?
2016. máj. 2. 00:22
 59/82 anonim ***** válasza:
79%
Nekem nem jelent sem testi, sem lelki traumat, ha egyszer nem akarom.
2016. máj. 2. 00:25
 60/82 anonim ***** válasza:
84%

Na nehogy azt hidd, hogy én valaha is összejönnék olyan korlátolt, beszűkült látókörű emberrel, mint amilyen te vagy! Meg olyannal, aki a nőkben csak egy eszközt lát a gyerekszülésre, és úgy véli nekik semmi beleszólásuk nincs a saját testükbe és életükbe!

És nem, nem vagyok önző!! Csupán, ha önhibámon kívül teherbeesek, akkor az a minimum, hogy eldönthetem mit akarok a tulajdon életemmel kezdeni!

2016. máj. 2. 00:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!