Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom megcsalt, pofon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom megcsalt, pofon vágott. Mit csináljak? 17/L

Figyelt kérdés

A barátommal egy buliba voltam. Az elején minden rendben volt, nagyon jól elvoltunk. Aztán én kimentem mosdóba és mikor visszajöttem a barátom egy másik lánnyal smárolt. Ahogy megláttam ideges lettem odamentem hozzájuk és elkezdtem kiábállni.

A páromnak ez nem tetszett, és mondta, hogy ne játszam a hisztis rib@ncot. Én meg erre mondtam, ő meg ne velem jöjönn buliba, ha meg akar csalni. Ebben a pillanatban kaptam egy pofont és nekem akart jönni. Szerencsére sokan voltak és lefogták. Én eljöttem a buliból.

Kb. 10 perc múlva hívott, de nem vettem fel. Többször próbálkozott, de mindig kinyomtam. Írt egy smst, hogy nagyon sajnálja, tudja, hogy hülye volt és megbánta, ezért szeretné, hogy hallgasam meg. Visszaírtam, hogy nem, ezek után hagyjon békén, úgyse tudja megmagyarázni. Azóta folyamatosan hívoga, smseket ír.

2010. ápr. 6. 16:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/103 anonim ***** válasza:
100%
Feljelentheted, de ahhoz kellett volna még aznap látlelet azt hiszem. Lehet vmelyik telefonba olyat csinálni, hogy vmilyen listát csinálni, hogy ki hívhat, és ki nem.
2010. ápr. 6. 17:05
 12/103 anonim ***** válasza:
28%
Ez attól függ, hogy szereted-e. Lehet, hogy csak az alkohol miatt volt. De az is elképzelhető, hogy valami történt, amit nem mondott el neked és akkor szakadt el a cérna. Beszéljétek meg! Ha meg ugyan olyan bunkó vagy nagyon látszik, hogy vetít, akkor hagyd. Utána jöhet a feljelentés, de jobb lenne megbeszélni! ( De ha azzal jön, hogy egyszeri alkalom stb., akkor azon gondolkozz el, hogy eddig megtudtál-e benne bízni, és ezek után tudsz-e. Ha szereted még, akkor egy párperces beszélgetést megér a dolog. Hajrá!:) )
2010. ápr. 6. 17:06
 13/103 anonim ***** válasza:
100%

megunja szerintem... és lelehet tiltatni a számát. Nem kell feljelenteni, ez hülyeség. Egy kiosztás talán többet érne, vagyis amit írtam, kiröhögni.(ha erre is pofon vágna, akkor köpj rá:D)

De, te tudod...

2010. ápr. 6. 17:08
 14/103 A kérdező kommentje:

Az a gáz, hogy szeretem.

Félek, hogy ha lenne egy párperces beszélgetés mindent megbocsájtanák neki. És tudom, hogy hülyeség lenne.

2010. ápr. 6. 17:11
 15/103 anonim válasza:
100%
Kár feljelenteni! Ez a f.szkalap még azt sem érdemli meg, h még egy másodpercig a jövőben eszedbe jusson. Ezerszer különb és intelligensebb fiút is találsz - rengetegen vannak!;) Ez a mocsok semmit nem érdemel! Én tuti, h a jövőben is mindenféle keresését azonnal elutasítanám! Hallottad már azt a mondást, h Patkány csak patkány mellett érzi otthon magát??? Én úgy gondolom, Te nem vagy az! Ha az segít, a pofont fogd fel úgy, mintha a Sors adta volna, h térjél már észhez és hagyd el azt a senkit! ;) Én azt kívánom, legyen boldog a jövőben minden párkapcsolatod! Minden jót!
2010. ápr. 6. 17:12
 16/103 anonim ***** válasza:
100%
Ezek után sztem egyértelmű a kérdés. Ott hagyod magának, hogy tehet iylet veled? borzasztó
2010. ápr. 6. 17:14
 17/103 anonim válasza:
100%
Jah, és még annyit, hogy... Aki egyszer tyúkot lop, az másodjára is megteszi! (Nem ez lenne az első és az utolsó pofon, amivel "megtisztelt" ez a vadbarom!) Ő egy senki, és ezt érzi is, de hogy más ne érezze, ezért agresszív! És, ez az összes agresszív viselkedésű emberre igaz.
2010. ápr. 6. 17:17
 18/103 anonim ***** válasza:
72%
Ha igazságot akarsz sald meg, és vágd utána pofon!
2010. ápr. 6. 17:20
 19/103 anonim ***** válasza:
100%
Útólsóval egyetértek!
 20/103 anonim ***** válasza:
100%
utolsó előtti...
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!