Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fent van a barátom egy társker...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fent van a barátom egy társkeresőn. Miért?

Figyelt kérdés

3 hónapja egy társkeresőn ismerkedtem meg vele. hamar összejöttünk amúgy minden happy. Én rögtön töröltem magam.

Tegnap reggel esküszöm véletlenül láttam amint az emailjeit nézi, hogy agy társkeresőről értesítőt kapott. (új kapcsolat vagy valami hasonló volt a tárgy). Nem vette észre hogy én ezt láttam vagy nem tudom de olvasás nélkül törölte.

Utána a kisördög bennem maradt és kamu néven regisztráltam hogy lássam. Azt nem tudtam megnézni mikor lépett be utoljára mert az fizetős.

Én úgy érzem minden rendben van köztünk. nem hiszem hogy mássál is találkozgat. (bár ebben az ember nem lehet soha 100% biztos).

Mit tegyek? Rákérdezzek? Figyeljem?

Én szeretem és nem akarom egy gyanúsítgatás miatt meg kockázatani hogy megromoljon a kapcsolatunk ne adj Isten szakítsunk.

Szerintetek? Most ezen kattogok.....

L/23

2016. jan. 14. 08:41
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az utolsó hozzászólónak a hosszú reakciót és választ.

Azt hiszem veszem a bátorságot és egy kedvező pillanatba megkérdezem.

Megmondom őszintén félek. Eddig minden annyira szép.

2016. jan. 14. 14:16
 22/35 anonim ***** válasza:

Folytatom

soraim:

...tehát amit kerülendőnek látok, a túl agyalás, valamint az utólagos kerülőutas kacifántosság...:

"jaj mit gondolna rólam a párom, jaj azt hiszi megfigyelem őt, jaj de mi van, ha nem hisz majd nekem, h csak véletlen láttam meg..."

Nézd, kedves kérdező, a legtöbb nő túlagyalja a dolgokat - ha továbbra is te is ezt szeretnéd, senki nem tiltja meg neked. Na de jó az neked? És a környezetednek?

Mit nyertek ti nők, a kacifántos megoldásokkal, meg a dolgok mögé alaptalan képzelésetekkel?

Javalsom tehát: amint lehet , utána kell járni a dolgoknak. És egyenesen - akire tartozikaz illető irányába.

Ha nem fog hinni neked, amikor eléállsz, az azt jelenti, hogy akkor se hinne neked, ha elnyomnád magadban a bizonytalanságod és nem mojmndanád ki a párod előtt. Hát akkor meg nem mindegy...? Igy se hisz neked, őúgy se... De ha meg se próbálsz utána járni egyenes módon, akkor még többet vesztesz... Ha kiállsz elé, akkor meg vagy kevesebbet vesztesz, vagy nyersz.

Állj elé. Ennyi.

Ez nem nőietlen hozzáállás, hanem emberi hozzáállás volna.

Nyilván kell némi, aprócska diplomatikus fogalmazásmód, de csak mellékesen, mint a nyomelemek a szervezet számára.

Tehát nyilván nem azt mondom, hogy ronts rá. Hanem békésen, felnőtt módjára, higgadtan ha lehet, megfogalmazni, tömören, lényegre törően - a párod előtt.

Én nem azt mondom, h mindig olyan vagyok, amit javaslok. De többnyire igen! ÉS a körülméynektől is függ. Én sokszor bonyolutlabb helyzetből is kihozom a leghatékonyabbat, legegyszerűbbet, a te eseted meg halál szimpla.

És miért sikerül nekem legtöbbször? Mert erre törkeszem. Én törekvésről beszélek. Nem arról, hogy tökéletes volnék.

Nem vagyok tökéletes. Csak azért teszem hopzzá, mert sok nő kifogást keres, és belekötött már az ilyen jellegű tanácsaimba.

A nők java része evvel szemben homlokegyenest ellenkező törekvésűek. Mondom, választani bármelyik hozzáállást lehet.

Csak aztán ne siránkozzatok utólag, újra és újra....

2016. jan. 14. 14:24
 23/35 A kérdező kommentje:

Tehát a legközelebbi talin ami feltehetőleg holnap lesz. Mondjam neki hogy ma reggel véletlenül láttam, hpgy a randivonalról jött értesítésed és te törölted is rögtön. Miért? nem is tudtam, hogy regisztrálva vagy? Valami ilyesmi jó szerinted?

Köszi

2016. jan. 14. 14:30
 24/35 anonim ***** válasza:

Most látom, közben reagáltál.

Köszönöm, kedves kérdező, hogy végigolvastál.

Látod, én is kibeszélem magamból, ami nyomaszt, olyannak, akire tartozik. Rád. Mivel sok más nőn is tapsztaltam ezt, és most rólad is. Most számodra mondtam el véleményem, és megoldási javaslatom.

Evvel nem csak én nyerek, h kimondtam az előtt, akire tartozik, hanem van rá esély, hogy egy újabb nő (vagy ha olvassák mások is: több újabb nő) keres alternatív megoldást , olyat, ami saját magának is jobb lesz eztán, meg a környezetének is. Elegem van a sok női felesleges kacifontáosságból, a dolgok mögé képzelésből, meg hogy utólag síránkoznak a nők, hogy milyen rossz nekik, holott a saját túlagyalásuknak, meg alaptalan kacifántosságuknak köszönhetik... és ki szívja még meg?

A férfi IS...

Bár a dolgok egy része mögött valóban van többlet is. Na de ha állandóan csak légből kapottan képzelgünk ezen, annak sok értelme nincs. Utána kell járni. Közvetlen, egyenes módon, általában.

Nos, EZÉRT javaslom annyira a nőknek a meglátásomat végiggondolni, és ha úgy döntenek: kivitelezni, azon nők, akikre jellemző a kritikám tárgya, mert MINDENKI JÓL JÁRNA evvel. :)

"Eddig minden annyira szép."

A kritikám másik tárgya, hogy sok nő jobb szereti az illúziót, mint a valóságot, igazságot. Talán érdemes lenne meditálnotok -NEM túlagyalni, hanem higgadt logikával merengeni, vagy megérzéseitekre figyelni- azon, hogy melyik éri meg jobban:

az illúzió éri meg? Tehát a rövid távú nyereség (elhitetem magammal, h jó ez nekem, akkor is, ha bizonytalan)?

Vagy pedig az igazásg és valóság keresése, mind jobb megismerése, ami hosszú távú nyereség, bár járni szokott rövid távú fájdalmakkal, pl csalások leleplezésével ("azt hittem korábban, hogy szeret engem....")?

Döntsd.

Kényelmesen, újra és újra bukni, csak mert rövidtávon kényelmes?

Vagy megszenvedni ELEINTE (évekig) - a hosszú távú boldogságért?

2016. jan. 14. 14:39
 25/35 anonim ***** válasza:

"Valami ilyesmi jó szerinted? "

Ahogy megfogalmaztad, lényegileg egyetértek. Csak javaslom tehát:

kommunikálj vele határozottan. De egyben kedvesen is - amennyiben nincs okod számonkérően. Hangsúlyozd szerintem, hogy te pusztán csak egy bizonytalan érzésedet szeretnéd tisztázni, pusztán ez okból kérdezel rá tőle.

Egyenesség, egyenesség, egyenesség, kedves hölgyek. :)

Valamint tömörség, egyszerűsítés, pontosság.

És tiszta érzelmek, tiszta, egyenes hozzáállás.

(NEM gépiességről írok.)

2016. jan. 14. 14:47
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Velem megtörtént ez. Ugyanannyi idős voltam, mint te.

Az első nagy szerelemem volt. Naivan, tiszta szívből szerettem, eleinte olyan volt, mint egy álom. Tepertem nagyon, hogy neki is jó legyen.

Aztán egyszer egy csaj meztelen képeket küldött neki, és megláttam, mikor megnyitotta az e-mailt. (Mind a ketten ráláttunk egymás gépére.) Elmagyarázta, hogy valami tévedés, tényleg elhittem, hogy valaki trollkodik.

Aztán valahogy érzetem, hogy mintha nem lenne minden oké. Mondom akkor teperek: szex fehérneműk, folyamatos sütés-főzés, hajtás a suliban, a munkában, hogy büszke legyen rám, semmi...

Egyik este éreztem, hogy elfáradtam. Rákerestem a becenevére a neten, két társkeresőt is feldobott. Sírtam.

Nem akartam szólni, mert nem akartam elveszíteni. De onnantól kezdve ott volt bennem, hogy nem vagyok elég jó, nem vagyok elég. Szexeltem, dolgoztam, tanultam, ha kért valamit, mosolyogva megadtam. Nem szóltam, mert nem szerettem volna, ha azt hiszi, hogy nem bízom benne. Magamat hibáztattam, amiért nem vagyok elég szép/okos/szexi.

Egy fél év alatt belefáradtam. Hullott a hajam, szívritmus-zavarom volt, leállt a vesém. Összeomlottam. A végén ő szakított velem, mert csak egy használt felmosórongy voltam.

Mind a kettőnknek nagy lelki törés volt: én most nem tudok megszeretni senkit, mert az ember, akit őszintén szerettem, becsapott. Neki szintén, mert látta, hogy valaki mentálisan és fizikailag is tönkremegy mellette.

Én azt mondom, akármennyire fáj is, szembesítsd azzal, amit csinál, és ha kell, szállj ki a kapcsolatból, de ne tűrj!

2016. jan. 14. 14:48
 27/35 A kérdező kommentje:

#26-os nagyon sajnálom.

Megmondom őszintén most még idegesebb lettem.....

2016. jan. 14. 15:14
 28/35 A kérdező kommentje:
annyira idegesít személyesen kérdezzek rá? vagy ráírjak facebookon? (gyakran beszélgetünk ott napközbe ha épp nem vagyunk együtt?
2016. jan. 14. 15:22
 29/35 anonim ***** válasza:

Kedves 26-os hölgy és a kérdező hölgy!

Elnézést, ha esetleg "sok vagyok", mára nem szaporítom tovább a szót, csak egy kevéssel még; a kedves 26 -os is megerősítette, amiket írok én, férfiként.

"Magamat hibáztattam, amiért nem vagyok elég szép/okos/szexi. "

Tudom, h nehéz érteni a másik nem jellemzőit. EMIATT NEM hibáztatom a nőket.

Engem inkább az szomorít el, hogy inkább feleslegesen a kacifántos megoldásokat választ sokszor, sok nő... Olyat, ami saját magának se tesz jót.

Nos, pusztán azért, hogy egy férfi szemszögéből is olvashassátok (bár sok más férfi is megírta már helyettem, pl ezen a portálon is) :

Azt próbáljátok megérteni, mi a hangsúlybeli eltérés e vonatkozásban a két nem között: a nők többségének a minőség a fontosABB a szexualitásban, párkapcsolatok terén, a férfiak többségének meg a mennyiségi szempont általában a fontosABB.

Nem azt mondom, h nem fontos mindkét szempont mindenkinek!

Hanem én a hangsúlyokról írok!

Mit is értek pontosabban ezek alatt?

Azt, hogy pl a nő azt hiszi, ha megcsalják, akkor ő nem elég jó. Van ilyen is, de nem ez a leggyakoribb ok egy férfitól, ha megcsalja a párját! Én sose csaltam meg senkit, de mégis tudok erről írni, az alapján, hogy ismerem a saját lelkivilágom férfias, maszkulin részét, valamint látom ismerősem kapcsolatait. Nos, a féraik többsége általában NEM másra vágyik, hanem másokra IS! Mennyiségi szempont! "jó ez a nő is, az a nő is ,amaz a nő is! De jó volan egy hárem... Ilyenek a férfi nemi hormonjaimm, ez van... ezért ilyen a vágyam: mennyiségi"

NEM HELYETTE! Nem a párja helyett, nem az addigi nő helyett vágyik a féri másra! Hanem MELLETTE! Értitek? Én mosta vágyakról írok, a férfiak vágyairől és NEM arról, hogy ezt kornktrollálva egy férfi képes hűséges is lenni akár! MErthogyképes a hűségre. De én a vágyakról ,a fréfi nemi működéséről írtam az imént!

Ebből az következik, hogy te, kedves hölgy hiába teszed k ia lelked, nemezért fognak megcsalni téged, ha mnegcslanak. Hanem a PUSZTA VÁLTOZATOSSÁGÉRT!!! A mennyiségért: még egy nő kell, még egy nő jkell, mnég egy nő jkell. Ezért. Én sose tettem iylet! De a vágyamban olykor megjelenik! Mint MIDNEN FÉRFI vágyában, akinek egészésgesen termelődik a tesztoszteron!

És hogy miért van ez? Mert a termséezt logikusan így találta k ia férfi működését, azért, h legyen szaporulat! NEM tehet egy féri sem tehát ebbéli vágyáról.

De ha nem akarjátok megérteni mások másféle működését, akkor ismerethiányotokból eredően sorozatosan tévesen cselekedtek a férfiakért!

A férinak kevésbé fontos a minőség, kevésbé fontos ,h te szuper nő legyél! Általában.

NEM totál moindegy, hanem kevésBÉ fontos nekik, a mennyiséghez képest:

"hm, jó ez a nő, ső,t túl jó is, házias is, szép is, vonzó is... Bár ha negyed ilyen jó csaj volna ő, az is oké lenne.... na de.. cska egy nő ő! Jó volan még egy nő, akár egy középszerű nő! Meg még egy középszerű, vagy jó nő! Meg még egy ! Meg még egy nő! EGYIDEJŰLEG van rá vágyam! MErt iylenek a férfi nemi hormonjaim...."

Sok nő saját magából indul ki, ezért nem érti a férfit.. A nő miylen is e téren?:

"Hm.... miylen jó dolgokat ad ez a pasi nekem...hm... ez kell nekem! :) Sőt, eddig ő kéyneztetett el engem az áégyban legügyesebben! Hmmm. ez kell nekem! :) "

MINŐSÉGI szempont nektek az első!

Nem mondom ,h a férfi nem élvezi a jó minőséget csak hát.. a mennyiségi szempont nekünk fontosabb - vágy sezrint.

(Nem feltléten tettünk szerint: én midnig is hűséges voltam.)

Ha egy nő megcsalja a párját, az oka nem az, h kell neki egyidejűleg még egy férfi. Hogyisne! A nő HELYETTE akar másik férfit! EGY JOBBAT!

Na ebben tér el egymástől , nemi vágyban, nő és férfi. Alapvetően.

Vili?

Csak azért mondom, h az újabb értelmetlen cselekedetet és fájdalmat magatoknak el tudjatok kerülni....

Persze épp úgy nem fair, ha a nő csalja meg a férfit - a nő azért, mert neki még jobb pasi kell.

Az se fair, ha a pasi, a nő háta mögött megcsalja a nőt ,cska azért, mert PÁRHUZAMOSAN, EGYIDEJŰLEG kell neki még egy nő. Akár egy középszerű nő.

Higgyétek el, a fériaknak nem annyira szempont a minőség. Jó az ,ha te középszerű vagy, kedves hölgy. DE EZ NEM BAJ! HANEM MÁSSÁG! Mi imádjuk a középszerű nőt is, és egy rendes féri tiszteli is és meg is tesz másokat a nőért! Mert tudjuk h nektek a minőségi élvezet az első!

Arról ne tehetünk mi , félaik, hogy nem értékeljük túlzottan a minőséget nőkben. Aki férfi mást mond, erős a gyanum, h hazudik, vagy pedig még nincs 25 éves sem, és még mindig a külsőn a látszaton van neki a lényeg. Nem mondom, h a külső nem számít, de kevésbé számít a pasiknak, aki férfi minimum 24 / 25 éves. És az ágyban is a legtöbb férfi megelégszik egyzserű dugéással, bár kicsit saját magáért is, és főleg a nő kedvéért (ha rendes a pasi) ügyelni fog a változatosságra, és az élvezet fokára is. Mellékesen! Mellékesen, mondm újra.

Jó a szeretkezés, de nekünk az legtöbbször csak dugás. Jó az, nem kell feltétlen túlvariálni, csak sok legyen dugásból, rendszeres legyen. Vágyunk szerint a párunkkal is, meg... a háremünkkel IS, egyidejűleg.

Vágy szerint tehát.

De mivel sok nő nem ért egyet a hárem-hozzáállással, így egy rendes féri, mint én, mindig hűséges (vagyok).

---------

Egy szóval nem mondom, hogy ne fokoznák az érzelmek a szexet egy férfianak! Én pl romantikus alkat vagyok, még a szexnél is jobban élvezem a gyengédséget , érzelmeket! Már csak ezért se szeretem a szexet túlvariálni, nem vágyom hatalmas szexuális élvezetre. Csak gyakorira. (Most nem a portált reklámoztam evvel. :)))

Hanem érzelemcserére elsősorban.

De aki férfi nem ennyire romantikus, mint én, a többi tényező általában őrá is igaz, mint rám is: a mennyiségi szempont hangsúlya.

És persze fantáziálok arról, hogy mindig más nővel, de vissza-visszatérve hozzájuk, mint egy háremben. Nincsennek különösebb igényeim, inkább változatosság: egyszer a Gizivel, aztán a Borival, aztán jó, ott egy ismeretlen nő, de érdekes, ő is egy variáció: Terivel, na meg ott a Kati, máskor meg Katival... Aztán megint a Borival, aztán megint a Katival, éls megint Gizivel, stb.....

Ha mind jobban érted, ki hogyan működik, kevesebbet hibázol. Erről szóltak ezen soraim, kedves hölgyeim.

Nem azt mondom, h mereven, szabály szerint minden pasi ilyen - de többségünk, mi férfiak, általában így működünk, a nemi homronjaink miatt. A természet ezt logikusan találta ki.

Egy a probléma evvel: hogyan lehet a női igényeket és a féri igényeket közös nevezőre hozni (kompromisszummal). De megolható. Ahhoz viszont korrektnek kell lenni - mind a nőnek, mind a férfinak.

30+/F

2016. jan. 14. 15:33
 30/35 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező,

a 24-25-öt is javaslom elolvasásra.

Ahogy idővel azt is egyre jobban érted, fokozatosan úgy csökken az idegességed.

Szembe kell nézni a valósággal.

Vagy maradhatsz az illúziónál, mint általában a nők.

De a jelen kérdésed gyníthatóan szimpla helyzet, és nem valószínű, h megcsalt téged.

De mi van, ha, mondjuk 10 év múlva -nem kívánom, ha jól működik- elhalványul a jelenlegi és szakítatok, és összejössz mással, aki meg akar csalni téged, mert a vágyai fontosabbak neki, mint a korrektség...?

Nos ,ezért kéretik végiggondolnod ezeket is:

24

25

29

hozzászólások.

Köszönöm figyelmed. :)

És a többi hölgy figyelmét is.

2016. jan. 14. 15:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!