Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fent van a barátom egy társkeresőn. Miért?
3 hónapja egy társkeresőn ismerkedtem meg vele. hamar összejöttünk amúgy minden happy. Én rögtön töröltem magam.
Tegnap reggel esküszöm véletlenül láttam amint az emailjeit nézi, hogy agy társkeresőről értesítőt kapott. (új kapcsolat vagy valami hasonló volt a tárgy). Nem vette észre hogy én ezt láttam vagy nem tudom de olvasás nélkül törölte.
Utána a kisördög bennem maradt és kamu néven regisztráltam hogy lássam. Azt nem tudtam megnézni mikor lépett be utoljára mert az fizetős.
Én úgy érzem minden rendben van köztünk. nem hiszem hogy mássál is találkozgat. (bár ebben az ember nem lehet soha 100% biztos).
Mit tegyek? Rákérdezzek? Figyeljem?
Én szeretem és nem akarom egy gyanúsítgatás miatt meg kockázatani hogy megromoljon a kapcsolatunk ne adj Isten szakítsunk.
Szerintetek? Most ezen kattogok.....
L/23
#5ös vagyok.
Rákérdezhetsz, de szerintem ne tulajdoníts neki nagy jelentőséget. Mint írtam, én is fenn vagyok, de már gőzöm nincs mikor léptem be utoljára.
#5-ös
Köszi. Szerintem az lesz ha még egyszer meglátom, hogy ilyen levelet kapott rákérdezek, hogy te még regisztrálva vagy ?
Szerinted? Mert most ugye nem egyből szóltam és így már olyan ízé cikis vagy nem tudom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!