Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fent van a barátom egy társkeresőn. Miért?
3 hónapja egy társkeresőn ismerkedtem meg vele. hamar összejöttünk amúgy minden happy. Én rögtön töröltem magam.
Tegnap reggel esküszöm véletlenül láttam amint az emailjeit nézi, hogy agy társkeresőről értesítőt kapott. (új kapcsolat vagy valami hasonló volt a tárgy). Nem vette észre hogy én ezt láttam vagy nem tudom de olvasás nélkül törölte.
Utána a kisördög bennem maradt és kamu néven regisztráltam hogy lássam. Azt nem tudtam megnézni mikor lépett be utoljára mert az fizetős.
Én úgy érzem minden rendben van köztünk. nem hiszem hogy mássál is találkozgat. (bár ebben az ember nem lehet soha 100% biztos).
Mit tegyek? Rákérdezzek? Figyeljem?
Én szeretem és nem akarom egy gyanúsítgatás miatt meg kockázatani hogy megromoljon a kapcsolatunk ne adj Isten szakítsunk.
Szerintetek? Most ezen kattogok.....
L/23
Én úgy csinálnám, hogy egyszer szóbahoznám, mintha akkor jutott volna eszembe.
"Te, Szívem... múltkor láttam, hogy jött egy leveled a társkeresőről. Te még használod?"
Ennyi... lazán... ha párom ezt megkérdezné, akkor rávágnám, hogy ja, szokott, de kitörlöm, mert mivel nem tudom a jelszavam, meg lusta is vagyok törölni, ezért jönnek. De ha nagyon zavarná odaültetném, hogy akkor találjuk ki együtt a jelszavam. És törölném. Ha nem jelent semmit úgyse húzza fel magát ha nem hisztizve kérdezed.
köszi kedves utolsó.
Lehet ez lesz csak félek. Nem annyira a választól csak hogy nehogy azt gondolja figyelem a leveleit vagy ilyenek.
Ha sokat vagytok együtt óhatatlan... Mivel nálunk egy időben keveredés volt a gépek terén (hol ő használta az enyémet is, hol én az övét is) így a böngészők össze vannak szinkronizálva. Enyém a foxi, övé a chrome. Ha én megnyitom a chrome-t, akkor az ő cuccait látom, ha ő megnyitja a foxiját a gépén, akkor az én cuccaimat látja.
Illetve a telefon is írja az emaileket, már a kezdőképernyőn is... szóval bárhol megláthatja, illetve ha megnézi sincs belőle gáz.
Én már nem vagyok fent amint láttam a levelet generáltam egy kamu profilt, hogy úgy hátha látom hogy használja e. (sajnos ez a funkció fizető).
Már a kamut is töröltem.
bennem van a bogár.......nem dugdossa a gépét előttem de valahogy az emilek szerintem egy kicsit magánügy és nem tudom hogy venné ki magát ha szólok. pedig esküszöm szándékosan nem nézem. Sőt a telóját se soha.
Szerintem is várj ezzel egy kicsit."Véletlen" kapd rajta legközelebb és kérdezd meg azt,hogy miért van még fent.Persze valahogy viccesen és lazán,hogy ne érezze magát rosszul.:)
Ne kattogj ezen szerintem,ha kitörölte a levelet nyílván nem érdekli.
Azt hiszem igazatok van. Ha érdekelte volna nem törli ki sok más spammel együtt.
De résen leszek ha legközelebb pont meglátom szólok.
Csak most kell valahogy ezt kitörölni magamból. Nagyon szeretem őt.
Köszi a válaszokat, ha esetleg még valakinek van gondolata szívesen várom. köszi
Nem tudom, sok nő mit variál annyit... Sokuk inkább csal / kavar, nem egyenes, csak pusztán mert bizonytlansága van, döntésképtelen, és persze utólag alibit keres saját maga számára, önigazolásképp, hogy miért kevert-kavart, az egynes hozzáállása helyett...
Kedves kérdező, a lelki elnyomásodnak semmi értelme. Mondd ki a párodnak, amit érzel az adott helyzetről - ezt javaslom.
"Kedvesem, a múltkor véletlen megláttalak, amint a társkeris reged kapcsán töröltél egy levelet. Nem látom értelmét rágódnom ezen, ezért megkérdezlek: csak velem vagy kapcsolatban?"
És máris kiderül: csak puszta technikai problémája volt, vagy másról van szó.
Esetleg hazudik, na de hát ezért kell olvasni a másik ember metakommunikációjáról is. Tehát még akkor is beljebb vagy, ha hazudna neked, mivel egyrészt kibeszélted ami nyomaszt, de annak, akire tartozik és nem a háta mögött(!), másrészt meg a hazugságot gyakran le lehet leplezni (már ha nem létezne annyi sok naív nő...), mimikából, hanglejtésből.
Persze sok nő ilyenkor újabb okot lát arra, hogy eelnyomja a saját lelkében, ami zavarja, mintsem kibeszélné... A megoldást márpedig abban látom, hogy ha hazugságopt gyanítasz, hogy ARRA IS rékérdezel. El kell vinni az értelmes, felnőtt párbeszédet, vitát addig a szintig, amig van értelme. ÉS akkor nem nyomaszt tovább. Innentől csak döntésképesnek kell lenni az alpján, amiről szólt a megelőző párbeszédetek. Ennyi!
De az, hogy sok nőnek mi olyan nehéz ebben... Na jó, az egy dolog. Sokszor vagytok bizonytalanok, ezt még valahogy megértem. Na de... az, hogy miért csalnak inkább utólag, kacifántos kerülőutakat alkalmazva... Az már érthetetlen számomra... O.k. a kedves kérdező esetéről nem tudni, h csalafintaságot elkövetett-e, vagy követne el, de a többi, általam említett értelmetlen, önzavaró, és másoknak is kellemetlenséget okokzó tipikus női hozzáállás ezek szerint még jellemző rá. Van lehetőséged korrigálni hozzáállásodon, kedves kérdező. Neked is jobb lesz, és a környezetednek is.
Az önismeret mélyítés minden embernek alapvető kellene legyen. Ennek hatására a döntésképesség nő, a bizonytalanságok csökkennek. Valamint a másik végletbe is egyre ritkábban esik akkor, az ember ("fejjel menni a falnak, impulzívan").
Persze kínozhatod saját magad egyre inkább avval, h magadban tartod, meg (neadjisten) megoldás gyanánt kavarni-keverni fogsz, mint sok nő... De ezt nem látom megoldásnak.
Megköszönöm, ha végiggondolod, kedves kérdező, és mind több más nő is. A saját életeteket is, és a körülöttetek élőkét is megkönnyítenétek ezátal. De egyelőre sajnos tömegjelenség ez a hozzáállás, a legtöbb nő körében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!