Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom fent van egy társker...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom fent van egy társkeresőn, szerintetek miért?

Figyelt kérdés

Még azelőtt regisztrált, hogy összejöttünk, én tudtam is róla, hogy van ez a regisztrációja, de mondta, hogy nem szokta használni, csak nem törölte még. Különösebben nem is érdekelt, szóval nem mentünk bele jobban a témába.

Együtt voltunk 7 hónapig, aztán szakítottam vele.

Utána egy ideig nem voltunk együtt, majd nemrég újra összejöttünk.

Pár napja láttam, hogy kapott egy e-mailt, hogy írt neki valaki üzenetet ott, de épp nem volt alkalmas szóbahoznom (nagy családi ünneplés volt náluk...). ma lesz időnk arra, hogy ezt majd normálisan átbeszéljem vele, de már annyira idegesített a dolog, hogy regisztráltam én is, megnézni az adatlapját... igaz még csak pár hete vagyunk együtt, azóta nem lépett be, de mégiscsak ott virít, hogy egyedülálló!

Sajnos tovább mentem, megpróbáltam belépni az ő címével, és meglepő módon harmadik próbálkozásra kitaláltam a jelszavát.

Amikor először együtt voltunk, akkor láttam, hogy írt neki pár lány (ő nem kezdeményezett senkinél), de mindenkinek azt válaszolta, hogy ő nem akar ismerkedni, mert együtt van a szerelmével, akit mindennél jobban szeret...stb

Aztán amikor nem voltunk együtt, akkor írt pár lánynak, most meg még ugye itt van továbbra is a regisztrációja...

Mit gondoltok, normális ez így?

Engem nagyon bánt... elvégre mikor együtt voltunk előzör, fura, hogy nem törölte, gondolom nem tervezhetett velem valami komolyan, ha úgy érezte, hogy szüksége van erre az adatlapra... aztán a szakításunk után minden erejével azon volt, hogy engem visszaszerezzen, minden módon próbált a kedvemben járni meg úgy viselkedett, mint a tökéletes pasi jelölt, aztán tessék, közben mégis csak próbált ismerkedni... ez se esik túl jól.

Na meg ez se, hogy már együtt vagyunk és ott van, hogy egyedülálló... és még mindig nem törölte magát.

Hogy kéne felvezetnem a témát? Mi az, amit valóban van jogom "számonkérni" rajta?

Annyira feldühített és elszomorított ez az egész. :(

2013. szept. 2. 14:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szimplán nem törölte ki.
2013. szept. 2. 14:33
 2/9 ASOT ***** válasza:
100%

Jajj istenkém!

Ezt nagyon felfújod!

Ráadásul te vagy az aki megmagyarázza a kérdésében hogy minden nagyon szuper ennek ellenére.

2013. szept. 2. 14:35
 3/9 anonim ***** válasza:

Uramisten mekkora hisztérika vagy...

Tudodmit, dobd a francba, jobban jár. Mondom ezt mint lány. Szerintem semmi rosszat nem tett avval, hogy amíg SZAKÍTOTTATOK, mert ezt írod, addig ismerkedett mással is? Mert mit gondoltál, levágja a farkát, ha megszűnsz létezni, jajj hagyjuk már.

Jézusom de idegesítő lehetsz, tényleg szakíts vele.

2013. szept. 2. 14:37
 4/9 anonim ***** válasza:

Szakítottatok? Addig is amíg érted hajt, mivel nem vagy vele együtt jogában áll azt megdugni akit akar. Ezt ne hozd fel neki, mert semmi közöd hozzá, hogy addig amíg nem voltatok együtt kibe lógatta bele. Fiúból van.

És mi fiúk nem szoktunk törölni. Csak simán lesz*rjuk, hogy van. És a jelek szerint a te pasid is hárította a csajokat, pedig félre is dughatott volna, most meg még nem vagytok együtt olyan rég óta, főleg hogy elsőre is TE szakítottál vele. Ezek után nem fog tudni veled komolyan tervezni, mert változásra kényszerítetted, elvégre a szakítás alatt volt számodra tökéletes, gondolom mindent elkövetett. Most meg turkálsz a privát szférájában. Ha rákérdezel erre, tök jogosan fog kib*szni mint macskát sz*rni. Bár nem fogja megtenni de ott vágod el a kapcsolatotokat és garantáltan félre fog kúrni. Ha szeretnéd, hogy megcsaljon, akkor csak feszegesd ezt a dolgot. Ha nem, akkor talán ne legyél HP, olyannak szeresd és fogadd el amilyen, ne változtasd meg, ha meg nem jó hagyd el és ne szórakozz vele, csak mert épp neked sem jut más péló.

Egyébként szívem szerint ÉN szólnék a hapsidnak, hogy vágjon ki a p*csába és keressen egy NORMÁLIS lányt maga mellé.

2013. szept. 2. 14:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én kb 4-5 társkeresőn voltam fenn, mi közben volt valakim évekig...

Mert már nem is tudtam hol vagyok regisztrálva, és milyen néven.

2013. szept. 2. 14:47
 6/9 A kérdező kommentje:
Ez tényleg ilyen durva kérdés, hogy miért van fent egy társkeresőn? Miközben kapcsolata van... szerintem elég fura kapcsolat lenne egy olyan, ahol ezt nem szabad megkérdezni, mert akkor megcsal. Dehát ki hogy látja.
2013. szept. 2. 14:47
 7/9 anonim ***** válasza:

Nagyon nem érted.

Az, hogy nem törli magát egy pasi a társkeresőről, az egyrészt azért van, mert amíg nem érzi komolynak (ez mindenkinél más, hogy mikor, mennyi idő után, milyen kapcsolatot érez kellően komolynak), másrészt praktikus okokból, azaz addig meghagyja, mert minden egyes barátnőnél törölni majd szakítás után újat regisztrálni macera.

És amint elmondtad, amíg először együtt voltatok hárított minden csajt. Valószínűleg ő nem kezdeményezett, cska akkor ment fel amikor kapott értesítést üzenetről azt meg elhárította. Azaz őszinte volt még a próbálkozó lányokkal is. Tehát jófej és korrekt lehet. Pedig kihasználhatott volna pár lehetőséget.

És itt jön a lényeg:

TE szakítottál vele (és az indokaidat a miértet nem tudjuk). Majd Ő küzdött érted, és visszafogadtad. De ha 7 hónap után nem érezte annyira komolynak a kapcsolatotokat hogy végleg törölje magát a keresőről akkor hidd el nem egy szakítás utáni második összejövetel után pár nappal/héttel fogja komolynak érezni. Szóval ezt röviden és tömören szólva TE b*sztad el, és még TE csodálkozol, hogy nem törli magát? Megkérdezheted tőle, és remélem most Ő szakít veled. Vagy kussolj és tegyél TE is a kapcsolatotokért. Ő már tett. Talán viríthatnál te is. Gyanítom az a fajta P!na vagy aki elvárja, hogy a s3gge ki legyen nyalva, de ha neki kell akár egy szalmaszálnyit is változtatni az életén akkor már a pasi korlátoz és nyűg.

Komolyan sajnálom a pasidat. Valószínű szép lány lehetsz, és ennyi amit tudsz, vagy jó vagy az ágyban, mert az értetlenkedésed a hozzáállásod alapján HP vagy.

2013. szept. 2. 14:56
 8/9 A kérdező kommentje:

Hát, én úgy látom, hogy most már valóban komolyan gondolja, és nem gondolnám, hogy arra van berendezkedve, hogy mi lesz, ha szakítunk, ezért érthetetlen ez, hogy mégis miért nem törli. Amúgy nem olyan nagy dolog újra regisztrálni, ha mégis kéne... de korábban se itt ismerkedett, szóval később se itt tenné szerintem amúgy se, személyesen sokkal jobban átjön mindenkinek, hogy milyen jó fej, szóval a csajozással nem lenne gondja. Már csak ezért is fura, hogy minek kell ez...

Az meg, hogy ki mit tesz a kapcsolatért, én eleinte sokkal többet tettem a dologért, mint ő, most valóban ő az, aki többet tesz, de ez már más kérdést, ezt megbeszéltük magunk közt, hogy mi hogy van.

És ezt is megbeszéljük majd, csak amíg nem volt rá alkalom, érdekelt, hogy mások ezt hogy látják.

Egyébként bevallom nagyon örülök, hogy ilyen felháborodást keltett a kérdés, mert akkor úgy tűnik tényleg én reagálom túl és nincs baj. :) Már a szomorúságom is elszállt, szóval annak ellenére, hogy engem szidtok, igazából jót tesztek vele.

2013. szept. 2. 15:14
 9/9 anonim ***** válasza:

"Amúgy nem olyan nagy dolog újra regisztrálni, ha mégis kéne... "

De az. Mi pasik lusták vagyunk.

Feleségem van és még mindig megvannak a 18-20 éves koromban regisztrált randizós, szextárskeresős fiókjaim, meg chat alteregóim. Nem régen az egyik névre rákerestem, hogy fent van e még és már 10 éve létezik, pedig 6 éve nem is használtam. Magyarul lesz*rom, hogy ott van. Ennyi a jelentősége. :S Részemről Hülye vagy. Meg hisztis. Kéne egy alapos kúrás análba neked csak úgy szárazon és rendbejönnél.

2013. szept. 2. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!