Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom fent van társkeresőn. Ti tolerálnátok?
Ősszel jöttünk össze, azt mondja nyár óta nem használja. Facebook-on láttam, hogy kedveli az xy társkeresőt. Meg érdeklődésének ki van téve a "nők"...
Rákérdeztem, hogy ez mégis mi. Azt mondja, hogy régen annyira elkeseredett, hogy nem fog már találni senkit, hogy felregisztrált, és a sok e-mail ami jön az oldalról, rendszerüzenet. De nem tudja hogy hogy lehet magát letörölni.
Hát basszus nekem az volt az első, hogy mivel kapcsolatban vagyok, az ilyen dolgokat iktattam, ami neki esetlegesen rosszul eshet.
Ezt a facebook-ot is azt mondja, nem használja, de mikor kimegyek valahová, amjd visszamegyek a szobába, egyből onnan lép ki...hát nem tudom miért olyan titkos, hogy használja azt az oldalt. De az sehol nem jelenik meg hogy kapcsolatban van.
Mi a véleményetek?
19/l, 22/f
Szia!
Én nem tűrném el semmiképpen sem
21/F
sok nyomorék van a világon aki hulyenek nézi a másikat
ha ő nem lép, lépj te és dobd a pics.ba
mond neki hogy segítesz kitörölni őt.
amúgy elég bunkó ha nem írja ki sehová és társkeresőzik melletted.
akkor mond neki mutassa meg ezt az oldalt, és az üziket. ha nincs mit takargatnia megteszi, ha nem akkor gondolkozz el rajta ,megéri e.
Törölje le...
Ha fent van, akkor fent van, ne szórakozzon már itt veled.
Hát nem tudom mert egyébként már bemutatott mindenkinek, családjának, barátainak, meg sokat foglalkozik velem...És tényleg nem az ő világa az informatika:S
Jó ember, nem hinném hogy csalna neten keresztül...nem tudom.
Lehet nem kéne vele foglalkozni..
jajj de ez meg olyan mintha itt mentegetném:S
mond neki hogy ez zavar és ha komoly a dolog vállaljon fel a neten is.
és törölje magát, adsz segítséget, és kész.
mond hogy szereted és zavar és rossz. neki milyen lenne? hátha rádöbben hogy igazad van!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!