Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn szerintetek mennyi az esélye, hogy onnan összejössz valakivel? Valaki találta meg ott a párját?
Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 17:49
2/17 A kérdező kommentje:
Ez olyan jó :) Mióta vagytok együtt?
2011. júl. 18. 17:52
4/17 anonim válasza:
akkor én 1 vagyok a kevés fiúból bár tény hogy sokat kellett keresgélni:)
6/17 anonim válasza:
Én is ott, hétvégén lesz pont 2 és fél éve, hogy együtt vagyunk! Úgy érzem, hogy a tökéletes másik felemet találtam meg, nála jobbat sima ismerkedéssel sem tudtam volna találni! Nem egyszerű a netes társkeresés, szerencse kell hozzá, hogy pont jókor legyél jó helyen! Sok sikert hozzá! Meg kell próbálni! Lehet, hogy a másik feled épp az ország másik felében van és a net nélkül soha nem ismernétek meg egymást. Csak bátorítani tudlak!
7/17 anonim válasza:
Én is társkeresőn ismertem meg a párom, 2 éve vagyunk együtt.
Előtte még 2 pasival randizgattam netről,de mind2 totál hülye volt xD. Az egyik nagyon nagy stréber volt(az nem gond ha szorgalmas vki,de ő télleg durva volt :D ) a másiknak csak a szex kellett. Már teljesen lemondtam a netes társkeresésről, amikor bejelölt a párom :)
23/L
8/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves 17:57-es! Remélem találok valakit. Neked pedig sok boldogságot és még sok-sok évet!! Egyébként lány vagyok de eddig még nem találtam senkit.
2011. júl. 18. 17:59
9/17 anonim válasza:
én a rocke.ek.hun jöttem össze a bnőmmel és 2 éve vagyunk együtt!
társkeresők azok marhaságok!
10/17 anonim válasza:
A Rockerek.hu-n kívül aki társkeresőn ismerkedett leírná hogy hol? köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!