Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn szerintetek mennyi az esélye, hogy onnan összejössz valakivel? Valaki találta meg ott a párját?

Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 17:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Lány vagy...?

Amúgy, én gyakorin is szoktam ismerkedni:)

Eddig a 2 év alatt találtam egy barátnőt akibevel jártunk (igaz hamar vége lett ) rengeteg sok női barátot és volt egy lány is aki felajánlotta hogy vegyem el a szüzességét, bár azzal nem éltem:)

Szóval, ha lány vagy írj nekem, szívesen ismerkedek.

18F

2011. júl. 18. 18:26
 12/17 anonim ***** válasza:

Csajok és pasikon :)

15 hónapja együtt :)

19/L

2011. júl. 18. 18:43
 13/17 A kérdező kommentje:

18:26-os! Írtam neked privátot!

18:43-as! Gratulálok és még sok-sok hónapot nektek!

2011. júl. 18. 18:45
 14/17 anonim ***** válasza:
Válaszoltam:)
2011. júl. 18. 19:01
 15/17 anonim ***** válasza:

Én fent vagyok csajok pasikon loveon, kb mindent kitöltöttem rendesen van fent képem, nem válogatok rá is irkálok csajokra, próbálok egyedi lenni és spontán nem bemagolt szöveget írni de eddig szinte semmi egy két beszélgetés annyi max.

Csajként egyszerűbb naponta 10 20 pasi ír rá, igaz sok perverz és bunkó de legalább van miből válogatni, én meg lassan azt veszem észre hogy már mindenkivel próbálkoztam aki csak fent van az oldalon. Ha pesti lennék talán egyszerűbb lenne onnan több csaj van fel regisztrálva mind két oldalra.

emellett a csajok egyáltalán nem adnak esélyt hogy meg ismerjenek, egyre több a felszínes maga mutató önimádó csaj fent akik csak azért vannak fent hogy flörtölgessenek. Elvéve azok elől az oldalt akiknek ki lett találva akiknek nincs idejük vagy nem néznek úgy ki hogy normális módon ismerkedjenek.

Lassan megcserélődik az egész, a jóképűek ismerkednek neten mert egy kép nekik elég hogy tudják hogy b*szni akarnak vagy sem. Még a csúnyák valóságban nagyobb eséllyel tudják a személyiségüket érvényesíteni.

2011. júl. 18. 19:14
 16/17 A kérdező kommentje:

19:14-es!

Nem mindenkire ír rá 10-20 pasi, attól függ, hogy nézel ki mert ha jól akkor jó, hogy sokan ráírnak de ha nem akkor alig néznek meg. Ja Pesten nagyon sok szingli van pasiból és csajból is. Sajnos ilyen csajok mindenhol vannak. Amit utoljára írtál abban igazad van. Ne aggódj valamikor majd találsz barátnőt :)

2011. júl. 18. 19:35
 17/17 anonim ***** válasza:

én csak bátorítani tudok mindenkit aki megpróbálja.

sok szerencse kell hozzá.

én megpróbáltam, bejött.

fél év alatt volt 3 pasi egyenként egyik sem tartott tovább 1 hónapnál (nem illettünk össze)

a 4. pasi s egyben az utolsó lett a befutó.

szóval összejöttünk és ennek már majdnem másfél éve.

1 hónap mulva lesz az esküvőnk 5 nappal a másfél éves fordulónk után:)

25/N

2011. okt. 31. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!