Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy barátom fenn van társkeresőn?
Nekem is azt mondta. Csak önbizalom növelőnek kell neki. Mondtam hogy vagy törli magát vagy vége. Persze jött a szöveg. Meguntamk belefáradtam. Ha én vagyok a barátnője velem foglalkozzon, ne más nőkkel. Megalázónak éreztem ezt a helyzetet.
Azóta szakítottam vele, ő pedig még mindig éli a szánalmas kis életét.
Ennyi a véleményem!
Jah és válasz a kérdésedre: NEM....NEM NORMÁLIS.
Én akkor se tudom elfogadni, ha nincs kapcsolata (bár ez másik szerint normális), de könyörgöm ha kapcsolata van tisztelje már annyira a másikat hogy nem csajozik mellette. Gondolkodj!
Vagy neki és továbbra is keres, ergo te nem vagy elég jó neki. Ha talál jobbat neten, dob téged!
nem normális.
az én exem is csinálta,előttem fűzögette a sok r.bancot...fujj undorodok az ilyen pasiktól
Hamar eljöhet az idő amikor kiderül, hogy találkozgat is 1-2 lánnyal, de csak önbizalom növelés miatt. Pfff...
Meg szeretnéd várni?
Ez így nem számít normális kapcsolatnak.
Ha Te ezt elnézed neki...
Nem normális dolog. Ha boldog Veled, és Veled képzeli el az életét, mi a francot érdekli az, hogy másoknak mennyire jön be???
Nekem eszembe nem jutna ilyeneket tesztelgetni. Tudom, hogy a páromnak bejövök, ő is nekem, a többire meg nagy ívben... nem vagyok kíváncsi.
Ő mit szólna, ha Te is elkezdenél szórakozni más fiúkkal, pusztán csak kíváncsiságból??? Megértené?
"Aki keress, talal!"
A baratodnak ez lehet normalis, de nem mindenki fogadja ezt el, tehat ez toled fugg, hogy elfogadod-e!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!