Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az normális, hogy barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, hogy barátom fenn van társkeresőn?

Figyelt kérdés
De nem szokott velük találkozni. Azt mondta, hogy azért van fenn, hogy kiderítse, hogy mennyire jön be a csajoknak. Ott dumál 1-2vel és ennyi.
2011. jún. 22. 14:59
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális, egyáltalán nem. Túl sokat enged meg magának...
2011. jún. 22. 15:01
 2/51 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is azt mondta. Csak önbizalom növelőnek kell neki. Mondtam hogy vagy törli magát vagy vége. Persze jött a szöveg. Meguntamk belefáradtam. Ha én vagyok a barátnője velem foglalkozzon, ne más nőkkel. Megalázónak éreztem ezt a helyzetet.

Azóta szakítottam vele, ő pedig még mindig éli a szánalmas kis életét.

Ennyi a véleményem!

Jah és válasz a kérdésedre: NEM....NEM NORMÁLIS.

Én akkor se tudom elfogadni, ha nincs kapcsolata (bár ez másik szerint normális), de könyörgöm ha kapcsolata van tisztelje már annyira a másikat hogy nem csajozik mellette. Gondolkodj!

Vagy neki és továbbra is keres, ergo te nem vagy elég jó neki. Ha talál jobbat neten, dob téged!

2011. jún. 22. 15:04
 3/51 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy mennyire jön be a csajoknak, máshogy is meg lehet állapítani... ez nekem minimum gyanús lenne. Ráadásul ez veled szemben is tiszteletlen.
2011. jún. 22. 15:05
 4/51 anonim ***** válasza:
100%
dehogy normális,ez a magyarázat nagy kamu.nincs ló jó a szamár is elven megtart amíg ott nem talál egy jobbat.
2011. jún. 22. 15:07
 5/51 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem normális, nem maradnék ilyen pasival. Tiszteletlen, nem veszi számba a te érzéseidet... szóval nálam ez válóok lenne.
2011. jún. 22. 15:07
 6/51 anonim ***** válasza:
100%

nem normális.

az én exem is csinálta,előttem fűzögette a sok r.bancot...fujj undorodok az ilyen pasiktól

2011. jún. 22. 15:08
 7/51 eNerdzsy ***** válasza:
100%

Hamar eljöhet az idő amikor kiderül, hogy találkozgat is 1-2 lánnyal, de csak önbizalom növelés miatt. Pfff...

Meg szeretnéd várni?

Ez így nem számít normális kapcsolatnak.

8/51 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem elég neki, hogy NEKED bejön? Minek akar másoknak tetszeni?
 9/51 anonim ***** válasza:
100%

Ha Te ezt elnézed neki...

Nem normális dolog. Ha boldog Veled, és Veled képzeli el az életét, mi a francot érdekli az, hogy másoknak mennyire jön be???

Nekem eszembe nem jutna ilyeneket tesztelgetni. Tudom, hogy a páromnak bejövök, ő is nekem, a többire meg nagy ívben... nem vagyok kíváncsi.

Ő mit szólna, ha Te is elkezdenél szórakozni más fiúkkal, pusztán csak kíváncsiságból??? Megértené?

2011. jún. 22. 15:09
 10/51 anonim ***** válasza:

"Aki keress, talal!"

A baratodnak ez lehet normalis, de nem mindenki fogadja ezt el, tehat ez toled fugg, hogy elfogadod-e!

2011. jún. 22. 15:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!