Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az normális, hogy barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, hogy barátom fenn van társkeresőn?

Figyelt kérdés
De nem szokott velük találkozni. Azt mondta, hogy azért van fenn, hogy kiderítse, hogy mennyire jön be a csajoknak. Ott dumál 1-2vel és ennyi.
2011. jún. 22. 14:59
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:

Tehát azért van fenn mert az egész nem érdekli???

ez egy kicsit zavaros...:)

2011. jún. 22. 15:50
 32/51 anonim ***** válasza:
na igen..))az egérutat azért meghagyta...biztos ami ziher:)
2011. jún. 22. 15:56
 33/51 anonim ***** válasza:

ne legyetek már ilyen bizalmatlanok a másik iránt.

Mi meg már nem tizenévesek vagyunk, nagyon boldog családunk van, nincsenek titkok. Ha csajozni akarna akkor nem a szemem előtt tenné meg, de esze ágában sincs, hisz nem azért alapítottunk családot, hogy megcsaljuk egymást.

A gyermeke és én vagyunk a mindene, és nekem is ők ketten.

Mi abban a hihetetlen, ha bíznak a párok egymásban és nem csalják meg a másikat.

Miért kell mindig a legrosszabbat feltételezni arról aki társkeresőn van és mellette van párja. A társkereső nem csak arra van, hogy találj magadnak valakit, sokan keresnek ott csak sima levelezőpartnert.

2011. jún. 22. 15:57
 34/51 anonim ***** válasza:
90%

Társkeresőn levelezőpartnert? Gondolom te is azért voltál fent (előfizetősként, hogy levelezőpartnert találj)

Jo de én nem akarok belerondítani a tökéletes kis álomvilágodban. Legyetek boldoglok, társkeresővel vagy anélkül!

2011. jún. 22. 16:00
 35/51 anonim ***** válasza:

Kedves hasonló cipőben járó válaszoló !

/Te korrekt voltál/vagy a párodhoz, ő nem az veled, ez egyértelmű.Hiába bízol benne,itt vmi erősen sántít:ha magasról lesz...ja,miért van fenn????Simán törölhetné magát,pláne ha nem érdekli,de vmi iatt mégse törli!!Ez a lényeg..nem akarlak bántani se elkeseríteni,de ez így nagyon nem kerek..nem árt, ha te is odafigyelsz nagyon, mint a kedves kérdező.

Amúgy soha nem értettem,miért nem lehet egy del-lel megadni a párunknak azt a tiszteletet,hogy érezze,hozzánk tartozik,szeretjük,ergo mindenféle társkereső oldal innentől tiltott dolog nemdebár???Persze ha belefér, vagy egy laza,elkötelezettségmentes kapcsolatról beszélünk, persze akkor minden belefér...még ez is:S

2011. jún. 22. 16:01
 36/51 anonim ***** válasza:

Ahhoz elég lenne egy friendfinder is.

de ha neked így szebb az élet, hagyd csak hadd kísérletezzen.

2011. jún. 22. 16:02
 37/51 anonim ***** válasza:

Már bocs,de ezt adta be neked? Levelezőpartner társkeresőn??Ez jó:))

Ahogy fentebb írták, te se levelezőpartnert kerestél,ugye?

A társkereső mindig is társkereső volt/van/lesz,ahogy a nevében benne van.Az,hogy nem törölte magát,szerintem ad még esélyt saját magának, ki tudja alapon..vagy ő is teszteli,mennyire jön be a nőknek?

Én igazán megértelek,de sajnállak is,kicsit nézz a dolgok mögé,nem árt, ha azért óvatosabb leszel,attól még lehetsz nagyon odaadó és szerelmes, végülis miért is ne?

Erre mondják,az ördög nem alszik...

2011. jún. 22. 16:08
 38/51 anonim ***** válasza:

Egyetlen esetben lenne elfogadható:

ha beírja a profiljába, hogy van társa. Beírta?

Ha nem - az már komoly probléma. Akkor ő ott társat keres, nem beszélgetőpartnert.

Az meg tényleg nevetséges, hogy mennyire jön be a lányoknak... neked bejött, nem? Akkor most miért érdekli a többi? Van már társa, vagy nincs?

2011. jún. 22. 16:17
 39/51 anonim ***** válasza:
0%
én mondtam neki, hogy ne törölje magát, mert szoktam ritkán keresni rajta néhány lányt. ő meg csak este van itthon és ilyenkor gépezik egy picit.
2011. jún. 22. 16:18
 40/51 anonim ***** válasza:

Hát ne haragudj, de ti se vagytok normálisak.

Kérdező te meg nyisd ki a szemed.

Én azt se tudom megérteni, ha valaki társkeresőn keres partnert. (De ok én így gondolom ti máshogy)

De ha már megvan a partner. Vagy párkapcsolatba vagy. Akkor minek fent lenni ilyen oldalakon????

Gondolkozzatok már! Akkor valami nem elég vagy "ok, van barátnőm de lehet találok jobbat". Vagy totál lesz.r, jó vagy neki ideig-oráig aztán majd lesz valaki más, akire rábukkan társkeresőn.

Az meg hogy valaki levelezőpartneret keres egy társkeresőn....HÁT KOMOLYAN EKKORA BAROMSÁGOT MÁR RÉG HALLOTTAM! Akkor inkább már szexpartnert...

2011. jún. 22. 16:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!