Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy barátom fenn van társkeresőn?
Na, ez velem is előfordult...a válasz az volt, hogy "csak"barátkozik:)na persze...
Szerintem ki fogod találni, mi lett a vége:igen, jól gondolod, egy lev.társ miatt szakított velem később, mert benyeltem, hogy tényleg szüksége van női barátokra is.
Fene megette, ha az önbizalmát ilyen formában akarja tesztelni.
Még jó, hogy nem szokott velük találkozni...amugy megkérdezném tőle,mit szólna, ha te is ezt tennéd?Csak "beszélgetnél":)tuti nem örülne neki.
Az ilyen palikról megvan a véleményem:több vasat is tartanak a tűzben,hátha bejön még egy jobb,bocs ezzel nem téged akarlak bántani, de ha jól megvagytok és minden oké,mi a fészkes fenének neki társkerizni??
Te nem vagy elég neki?
Én hasonló helyzetbe kerültem pár éve, dobtam egyből a drágát..
Nekem mint pasinak eszembe nem jutna felmenni egy társkeresőre ha van párom, akivel szeretek együtt lenni.
Ha szerelem van akkor meg pláne nem.
Sztem is csak rizsa.
Mond neki hogy ez téged nagyon zavar és figyeld meg hogy reagál rá.
Te is tudod, hogy nem normális.
Tipp: regisztrálj te is, és majd meglátod, hogy ezt ő mennyire tartja normálisnak...
Hogyhogy mit higgy? Azt amit az előzőekben már mindenki leírt!
Nekem is volt ilyen pasim. Tudod mit csináltam?? Beregisztráltam magam a társkeresőbe kamu névvel, felraktam egy jó csaj fotóját (neten halásztam valami külföldi oldalról) és írtam neki. Tudod mi lett? Igen, jó gondolod. Teljesen bezsongott a pasim a csajra és találkozni akart vele.
Na ekkor én úgy kidobtam, hogy lába sem érte a földet. Persze akkor még csak 20 éves voltam én naív, ma már gondolkodás nélkül szakítanék vele.
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:28
Nagy a valószínűsége, hogy én is ezt fogom csinálni.:( De már előre félek a csalódástól, a fájdalomtól, na meg az egyedülléttől.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!