Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy barátom fenn van társkeresőn?
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:57
Azért kicsit is felcsillant a fény az alagút végén.:( Nem akarom elhinni, hogy ennyire félreismertem egy embert, akiről azt hittem, hogy tökéletesen ismerem. Régen voltak problémák, de azt hittem minden helyrejött, megoldottuk, felnőttünk és megértünk egy kapcsolatra. Hát úgy látszik ő nem.
második válaszolónak megy a lájk ;)
énis így gondolom.vagy megmondod neki,hogy kell neki egy kis ribanc,akire elélvezhet,vagy te.
én pasim engem választana ;))
"én mondtam neki, hogy ne törölje magát, mert szoktam ritkán keresni rajta néhány lányt. ő meg csak este van itthon és ilyenkor gépezik egy picit."
kedves előző válaszoló!vajon te milyen lányokat is keresel?minek?mi célból?Te vetted rá, hogy nem törölje magát?????
Lehet, túl későn van már, de nem értem...felhomályosítanál?
Kedves kérdező !
tapasztalatból írom-sajnos:(-hogy ilyen esetek csak a legritkábban végződnek happyenddel.
hasonló esetem volt nekem is,tanultam belőle,idegileg totál kikészültem akkor, mert akkorát csalódtam, hogy csak!Senkinek sem kívánom!
Mondjuk annak sincs értelme, ha az ember lány egyfolytában gyanakodik meg ellenőrizgeti élete szerelmét,de hihetetlenül megszaporodtak az ez és ehhez hasonló esetek.Nem tudom, sok pasi mit képzel magáról?Persze csajok is csinálják gondolom, de ismerettségi körömben sajnos kivétel nélkül a hímneműek voltak a hunyók.
Nekik ezek szerint tök természetes, hogy háremet tartanak?Aztán lesz ami lesz alapon, majd vki csak lesz a befutó?
Hogy mire jó ez, sose értettem,nem tudom, de gusztustalan az biztos.Ne hagyd magad!! Aki stabil és komoly párkapcsolatban él-mint te-semmisem indokolja,hogy a párja un. talonba beépít még melléd pár leányzót...
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:52
Igen én mondtam neki, hogy ne törölje magát neki úgy is ingyen van. Hogy milyen lányokat, hát azt szoktam megnézni, hogy ahol laktam településen ott milyen csajok vannak fent, meg csak úgy elnézelődöm. Ez olyan mint más pedig a közösségi oldalakon nézegeti az emberek fényképeit, abban miért nem furcsa?!
Engem nem zavar a társkeresős dolog, mert tudom a jelszavát és nagyon ritkán én is belépek,mert épp nézelődöm rajta. Ha csajozni akarna azt nem ott tenné meg, hisz bármikor beléphetek. De én nem is feltételezek róla olyat, hogy ő most más csajok után akarna futni én bízok benne, hogy nem tenne ilyet.
Ha a párod is csajozni akarna akkor nem kell ahhoz a társkereső,mert a közösségi oldalakon is megteheti. Mert ugye bár nem csak az ismerősöket jelölik be.
Én hülyeségnek tartom, az ilyen internetes dolgok miatt történő veszekedéseket.
Ha ennyire nem bíztok a párotokban akkor minek vagytok együtt?
Ha meg el akar hagyni azt megteszi a net segítsége nélkül is. De ennyi erővel a munkatársakra is féltékenyek lehetnénk,meg a szomszédra.
Sziasztok!
Az én barátom is volt ilyen oldalon, (bár akkor regisztrált, mielőtt összejöttünk volna, és akkor se használta.)
Az ő adatlapja úgy nézett ki, hogy csak közös képünk volt fent, meg az egész adatlapja arról szólt hogy így meg úgy szeret. engem nem zavart, hogy regisztrálva van, pedig egyébként eléggé bizalmatlan típus vagyok, sőt igazából arra használtuk hogy néhány eléggé szánalmas emberke adatlapján nevettünk együtt :D egy ideig ez jó szórakozás volt.
viszont később engem is zavart hogy azért ez mégiscsak társkereső, és baromira zavart, én is leteszteltem más nő képével :D elég jól kidolgoztam pedig a csábító taktikát lépésről lépésre de törhetetlen volt :D ( nem voltam pedig rámenős)
de még így is zavart, szóval aztán mondtam neki és egyből törölte, és nem értette, hogy miért nem szóltam egyből, mert őt ez amúgy egyáltalán nem érdekelte.
(persze lehet nagy kamu az egész, de mind1 mert ez évekkel ezelőtt volt és azóta is ugyanolyan szerelmesek vagyunk egymásba )
a lényeg: kérd meg, hogy törölje magát, ne idegeld ki magad, nem biztos, hogy minden pasi szemét :)
szerettem volna egy megnyugtató példát írni,mert eddig csak rosszak voltak.
persze ha a törlésre rosszul reagál az már azért rossz hír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!