Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az normális, hogy barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, hogy barátom fenn van társkeresőn?

Figyelt kérdés
De nem szokott velük találkozni. Azt mondta, hogy azért van fenn, hogy kiderítse, hogy mennyire jön be a csajoknak. Ott dumál 1-2vel és ennyi.
2011. jún. 22. 14:59
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
100%

A "normális" relatív. Valakinek a swinger klubba járni is normális.

Az a kérdés, neked belefér?

Amúgy ha nagyon kíváncsi vagy, regisztrálj fel oda, keress neten egy képet, azt tedd ki. Ha flörtöl veled, találkozóra hív, mit ad isten szexuálisan is célozgat, dobd ki!

2011. jún. 22. 15:30
 22/51 anonim ***** válasza:
100%

Miért akarja tudni,hogy tetszik-e a nőknek?

Ha szeret,tökéletesen beérné azzal is,hogy neked tetszik.

Egyébként hívd el magatokhoz és mond neki,üljön le egy percre,mert épp egy fiúval beszélsz egy társkeresőn,mert ötletet kaptál tőle(barátodtól)

Hozzáteheted,hogy ugy néz ki tetszel a pasiknak

Kíváncsi vagyok mit szól majd.

2011. jún. 22. 15:31
 23/51 anonim ***** válasza:
31%

a párommal társkeresőn ismerkedtünk meg, én töröltem magam ő nem. Engem nem zavar,hogy ő fent van, hisz én bízok benne, hogy nem csinál semmit. Egyébként meg a jelszavát is tudom, bármikor beléphetek ha akarok, de eszem ágában sincs ellenőrizni.

De akkor ennyi erővel közösségi oldalakon se legyen fent, mert ott is lehet ismerkedni. Ha megakar csalni vagy ott akar hagyni téged akkor azt meg is fogja tenni.

2011. jún. 22. 15:33
 24/51 anonim ***** válasza:
100%
Figyi ! Ne te legyél az, akivel ezt egy pasi lazán megcsinálhatja!Asszem ezzel mindent elmondtam.
2011. jún. 22. 15:34
 25/51 anonim ***** válasza:

Persze.A közösségi oldalak arra vannak,hogy az ismerőseiddel könnyebben tarthasd a kapcsolatot.

A társkereső nevében is benne van,hogy társ keresésére szolgál...

2011. jún. 22. 15:36
 26/51 anonim ***** válasza:

15:33

nagyon naív vagy...de ha ez neked tökmindegy és jólesik, szíved joga elviselni...

2011. jún. 22. 15:37
 27/51 anonim ***** válasza:
0%
miért vagyok naiv, mert bízok a páromban???
2011. jún. 22. 15:39
 28/51 anonim ***** válasza:
Vajon miért is nem törölte magát? Ezt a kérdést feltetted neki?
2011. jún. 22. 15:41
 29/51 anonim ***** válasza:
igen ez valóban jó kérdés.Én tuti nem maradnék társkeresőn ha nem állna szándékomban párt keresni,utálom,ha más férfiak próbálkoznak az életben.Társkeresőre alapból nem regisztrálnék,de ez más dolog.
2011. jún. 22. 15:43
 30/51 anonim ***** válasza:
100%
azért mert az egész nem is érdekli,én azért töröltem magam, mert előfizető voltam és nem akartam tovább fizetni, de ő nem volt az.
2011. jún. 22. 15:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!