Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy barátom fenn van társkeresőn?
A "normális" relatív. Valakinek a swinger klubba járni is normális.
Az a kérdés, neked belefér?
Amúgy ha nagyon kíváncsi vagy, regisztrálj fel oda, keress neten egy képet, azt tedd ki. Ha flörtöl veled, találkozóra hív, mit ad isten szexuálisan is célozgat, dobd ki!
Miért akarja tudni,hogy tetszik-e a nőknek?
Ha szeret,tökéletesen beérné azzal is,hogy neked tetszik.
Egyébként hívd el magatokhoz és mond neki,üljön le egy percre,mert épp egy fiúval beszélsz egy társkeresőn,mert ötletet kaptál tőle(barátodtól)
Hozzáteheted,hogy ugy néz ki tetszel a pasiknak
Kíváncsi vagyok mit szól majd.
a párommal társkeresőn ismerkedtünk meg, én töröltem magam ő nem. Engem nem zavar,hogy ő fent van, hisz én bízok benne, hogy nem csinál semmit. Egyébként meg a jelszavát is tudom, bármikor beléphetek ha akarok, de eszem ágában sincs ellenőrizni.
De akkor ennyi erővel közösségi oldalakon se legyen fent, mert ott is lehet ismerkedni. Ha megakar csalni vagy ott akar hagyni téged akkor azt meg is fogja tenni.
Persze.A közösségi oldalak arra vannak,hogy az ismerőseiddel könnyebben tarthasd a kapcsolatot.
A társkereső nevében is benne van,hogy társ keresésére szolgál...
15:33
nagyon naív vagy...de ha ez neked tökmindegy és jólesik, szíved joga elviselni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!