Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tizen-huszon éves jól kinéző lányok a társkeresőn? Miért?
Figyelt kérdés
Miért regelnek egy netes társkeresőre? Élőben simán kéne, hogy menjen nekik a pasizás...
Szerintem elég ciki ennyi idősen egy társkeresőn fennt lenni. Szerintetek?
2011. szept. 14. 15:54
1/12 anonim válasza:
Mindenki azt csinál amit akar.
2/12 anonim válasza:
Én is 22 voltam mikor vége lett egy hosszabb kapcsolatomnak, heccből felmentem az egyik ilyenre. Ott csak azoknak válaszoltam akik valamennyire is szóba jöhettek ilyen 2-3 embernek, miközben napi 20 levelet kaptam. Szórakozásként mentem fel, de 2 hónap múlva már le is jöttem, mert ott összejöttem egy sráccal. 2 év telt el azóta, és 1 hónapja költözünk össze. Ha ciki ha nem én ott találtam meg az Igazi Párom.
3/12 anonim válasza:
több lehetőség van
1. Ténylegesen párt keres (gátlásos)
2. Eltartót/Támogatót keres
3. Alkalmi munkát keres
4. Alkalmi partnert keres
stb.stb.
4/12 anonim válasza:
Valamilyen defektje mindegyiknek van, aki oda felmegy, ebben nincs kivétel. Az lehet, hogy jól néz ki, de akkor belül nem stimmel valami.
5/12 anonim válasza:
Sosem voltam társasági ember, nem szeretem a bulikat, összejöveteleket, ezért maradtam a netnél. 2. voltam.
6/12 anonim válasza:
Mutassatok már nekem már egy jó csajt netes társkeresőn... Két éve reggeltem és egyet sem láttam még... Tényleg mutassatok már, mert egyébként nem tudom megérteni miről beszélsz kérdező...
7/12 A kérdező kommentje:
2011. szept. 14. 20:20
8/12 A kérdező kommentje:
lol sry, 2* linkeltem egy képet
2011. szept. 14. 20:22
9/12 anonim válasza:
Huha, hát az első tényleg nagyon szép. De ez amúgy egy netes társkereső, és ezek magyar lányok ? Amúgy lehet azért rakta fel magát, mert jól elszórakozik az ezernyi üzenete, amit a fiúk küldenek neki... És lehet ezzel növeli az önbizalmát. Mert van pár ilyen kaliberű csaj, aki minden percben, minden csatornán keresztül próbálja begyűjteni a bókokat... Sztem ez állhat mögötte... De tényleg jó ez az első csaj, ilyen kaliberűt még nem igen láttam, pedig átnéztem pár társkereső oldalt...
10/12 A kérdező kommentje:
igen netes társkereső de nem magyar.
Amugy magyar oldalakon is vannak szépek,de nem sok :D
2011. szept. 15. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!