Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tolerálnátok, ha a barátnőtök legjobb barátja egy fiú lenne?
Na most meg fogsz lepődni, de nekem (két lány kivételével) az ÖSSZES ismerősöm, haverom és barátom férfi :)
Most megkérdeztem a páromat: "Felőlem"
Nem hinném, hogy zavarná... Téged se zavarjon... Ha meg akar csalni, akkor úgyis megcsal, egy fiú barát nem növeli (és persze nem is csökkenti) ennek az esélyét :)
Gondolj arra, hogy ha bármi lenne vele a barátságon felül, úgysem ismernéd :)
Nyugodtan haverkodj vele, de nem kell barátkoznotok, ha pl neked nem szimpatikus a srác (nálunk is így van :))
Remélem, segítettem. Ha van még kérdésed, tedd fel és válaszolok, ha tudok :)
Tessa
Nekem a legjobb barátom fiú, nagyon jóbarátok vagyunk már régóta, a barátom tolerálja, sőt, megismertettem őket egymással és ők is bírják egymást nagyon. ;D
Úgyhogy szerintem toleráld,és barátkozz össze vele. :)
Ja, és nekem is többségben vannak a fiú barátaim/haverjaim. Lányból alig van 1-2. :S igaz ezen szeretnék változtatni, dehát ezvan, a fiúkkal jobban kijövök. :D és a barátom ezt el is fogadja, emrt tudja, hogy senki nem kell nekem Rajta kívül :)
(3. voltam)
Köszönöm! :)
Eddig már 2-szer buliztunk együtt, de nem beszéltem vele 3 mondatnál többet.
Már 8 éve ismerik egymást, sok közös élményük van, nagyon szeretik egymást. Sokszor mennek el kettesben ide-oda (mozi, séta, állatkert), tudom, hogy nem csalna meg vele, mert nem az esete, de azért mégis...na. :)
"ma 12:39" vagyok
Most ezért a lányok keményen le fognak pontozni, de ha én vagyok a pasija, akkor a barátnőm ne a "legjobb barátjával" mászkáljon kettesben, hanem velem. Az OK, hogy néha összefutnak, megbeszélik, ha van valami, de alapból onnantól ne a másiknak öntse ki a lelkét, meg nem a másikkal töltse az idejét, hanem velem. Ettől függetlenül megmaradhat a barátja, de mindenki fejében annak kell tisztának lenni, hogy a lány elsődleges társa én vagyok és nem a másik srác. Természetesen ez részemről is működik, én is elfeledkezem azokról a lányokról, akikkel bizalmas viszonyban vagyok.
Azt tapasztalom amúgy, hogy lányoknak elég könnyen lesz ilyen "legjobb barátjuk", akár a párkapcsolatuk mellett, én is voltam már ilyen, 2x is. Nem jönnek össze velük általában, esetleg csak majdnem. Igazából nem a megcsalástól kell tartani, hanem egy ilyen helyzet azt jelzi, hogy a lánynak a pasija nem elég, hanem csak pl. szexre, szórakozásra, néha dumálni jó vele, de a lelkét, az érzéseit megtartja a "legjobb barátnak". Ez szerintem a kapcsolat egésze szempontjából rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!