Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom fent van egy társker...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom fent van egy társkeresőn, de nem csinál ott semmit. Minek van fent?

Figyelt kérdés
A párom hónapokkal ezelőtt felregisztrált egy társkeresőre, amit egy barátnőm észrevett. Azóta figyelem, hogy mit csinál ott. De semmit. Képet sem töltött fel magáról és nem írt senkinek. Akkor minek van ott? Ez ártalmatlan?
2013. ápr. 9. 14:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
nekem is így kezdődött, azt válás lett belőle
2013. ápr. 9. 14:15
 2/19 anonim ***** válasza:
Talán kérdezd meg tőle.
2013. ápr. 9. 14:19
 3/19 A kérdező kommentje:
Úgyis azt mondaná h nincs semmi gáz, és h be se lépett többet amióta felregisztrált..
2013. ápr. 9. 14:20
 4/19 anonim ***** válasza:

Na, ha a te helyedben lennék már biztos nem lenne fent, mert előttem törölte volna magát.

Egy kapcsolatban élő férfi szerintem ne keressen párt...

2013. ápr. 9. 14:24
 5/19 anonim ***** válasza:
Én a helyedbe megkérném,hogy törölje le magát onnan!Én is voltam fent a kapcsink elején,barátom is...és megbeszéltük azóta sem vagyunk fent
2013. ápr. 9. 14:28
 6/19 anonim ***** válasza:
Honnan tudod,hogy nem írt senkinek?Nem hinném,hogy véletlenül regisztrált be.Ha kapcsolat elején van fenn valaki,illetve ha ott ismerkedtek meg,az más.De ha kapcsolat alatt regisztrál az már baj szerintem.
2013. ápr. 9. 14:30
 7/19 anonim ***** válasza:

1: vagy hazudik neked, és így keres egy két kóbor menetet

2: egoista majom és az egóját akarja fényeztetni az esetleges pozitív visszacsatolásokkal

2013. ápr. 9. 14:33
 8/19 anonim ***** válasza:

szerintem meg akar csalni, vagy már meg is tette

szerinted mi másért van mégis fent?

de hiába törölteted onnan, akkor megteszi más úton-módon

2013. ápr. 9. 14:34
 9/19 anonim ***** válasza:
szerintem az egyik válaszban emlitett 2-es pontról van szó. de eleve nem jó olyan pasival járni, akinek nincs önbizalma. mellesleg, régebben az én pasim meg egy haverja is felregisztráltak, igaz, női névvel, meg képpel, és röhögtek azon, h mennyi szerencsétlen dől be ennek..
2013. ápr. 9. 14:46
 10/19 anonim ***** válasza:
Nálunk is így kezdődött. Aztán írt pár levelet. Egy hónap múlva a bíróságon találta magát, mert elváltam tőle. Hülyítse azt, aki vevő rá. Te tudod, mit tekintesz ártalmatlannak. Te miért nem regisztrálsz? Talán mert nem keresel ott semmit. Nem? Elgondolkodtató...
2013. ápr. 9. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!