Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom fent van egy társker...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom fent van egy társkeresőn, de nem csinál ott semmit. Minek van fent?

Figyelt kérdés
A párom hónapokkal ezelőtt felregisztrált egy társkeresőre, amit egy barátnőm észrevett. Azóta figyelem, hogy mit csinál ott. De semmit. Képet sem töltött fel magáról és nem írt senkinek. Akkor minek van ott? Ez ártalmatlan?
2013. ápr. 9. 14:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

honnan tudod nem csinál semmit, Te nem látod a levelezését

ez nem ártalmatlan. nem tudom hány évesek vagytok, mióta vagytok együtt?

az is gáz, Te nem tudhatod, fent van, hiszen a barátnőd látta, hát nyilván nem az időjárásról beszélget, remélem sejted, Te ismered, de egyből tagadni fog, csak az embernek van agya és tud gondolkozni, mióta van fent? N

2013. ápr. 9. 15:00
 12/19 anonim ***** válasza:
mi lenne, ha a barátnőd ráirna? és akkor minden kiderülne.. nem szeretem az ilyen kis nyomozós játékokat(a pasik sem), de erre szükség lesz most, azt hiszem..
2013. ápr. 9. 15:03
 13/19 anonim ***** válasza:
vagy regisztrálj arra az oldalra egy kamu névvel és írj rá te, és minden kiderül
2013. ápr. 9. 15:18
 14/19 A kérdező kommentje:
tudom a társkeresőre a jelszavát, így nyomon követtem eddig h mit csinált, és nem írt senkinek. akik meg jeleztek felé, azoknak nem reagált semmit. ezért nem értem mi a franc ez, ha egyszer nem csinál ott semmit mégis fent van. nézelődik??
2013. ápr. 9. 15:36
 15/19 anonim ***** válasza:
Nekem Badoos regim van fene se tudja, miòta, elôször nem tudtam, mi az, aztàn, mikor leesett, le akartam regizni, nem ment, hagytam a fenébe:) férjem és gyerekem van:)
2013. ápr. 9. 15:36
 16/19 anonim ***** válasza:
Hogy legyen mit kérdezned.
2013. ápr. 9. 16:24
 17/19 anonim ***** válasza:

Hát ha úgy regisztrált, hogy ráismerhető, akkor nagy eséllyel nem ok nélkül van ott. Nézegeti a felhozatalt, és ha lesz valaki, aki bejön neki, akkor majd belép.

Amúgy írj neki álnéven...

2013. ápr. 9. 16:43
 18/19 anonim ***** válasza:
honnan van a jelszava?????
2013. ápr. 9. 16:44
 19/19 anonim ***** válasza:

"ezért nem értem mi a franc ez, ha egyszer nem csinál ott semmit mégis fent van. nézelődik??

"

Igen, nézelődik. Várja az igazit, és ha megjelenik, akkor akcióba lép. Addig jó vagy neki arra amire. Evvan.

2013. ápr. 9. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!