Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is, ha egy nő megérdemli, belefér egy nevelő célzatú pofon?
Ezt a kérdést itt nem lett volna szabad feltenni. Kiderült, mekkora indulatok feszülnek a két nem között.
Nyilvánvaló, hogy egy konfliktushelyzetet NEM pofonokkal kell rendezni, hanem meg kell beszélni ! De mit kell tenni akkor, ha a szavak már hatástalanok ?? És ha egy nő arculüt egy férfit, akkor ő mit tegyen ?? Tartsa oda a másik arcát is, hogy oda is kér egyet ???
Szerintem eddig nem szabad eljutni ! !
Egy társaság összejövetelén hallottam egy alkalommal egy ügyésztől: egy pár veszekedésekor NEM MINDIG, TÖBBNYIRE a férfi kiabálása, tettlegessége hallatszik ki a lakásból. De ami azt megelőzi, az csak ritkán. Szó szerint idézem : "a nő halkan sziszegő kígyónyelve, ahogy rágja az idegeidet, azt csak az tudja, aki azt elszenvedi".
Lehet, hogy ő itt sokéves házasokra gondolt, akik már a veszekedésért is veszekednek ??
Hogy lehet, hogy az igazságot csak 1 Nő, egy sportoló, egy testileg IS erős Nő tudta megközelíteni ? (gratula)
Lehet, hogy csak a gyengék pofozkodnak ??
09:58 "Amiért ő férfi, ő nem lehet dühös, nem lehet indulatos, nem eshet neki rosszul, ha félrebaszok?"
Nos, de lehet dühös, indulatos, eshet neki rosszul. De egy intelligens ember nem veréssel reagálja le. Bár ahogy elnézem a válaszodat, titeket ez a veszély nem fenyeget...
09:58-nak.
12:54 vok. Láthattad, nem akarlak cikizni, de valamire kíváncsi vagyok. Ha Te kapnál egyet, mert megérdemelted, hogyan folytatnád?
Bocs !
12:54 vagyok.
Bocs, de még van egy gondolatom: Hogy nevezitek azt az embert(??), aki annyira nem tud uralkodni az idegein, hogy annyira felrántja a másikat, hogy aztán ő sem tud uralkodni az idegein, és az esetek egy részében jön a csattt ?
Kössz a kedves kérdéseket.
Sajnos, anyámat csak fotóról ismertem, mert orvosi hiba miatt belehalt a szülésbe. Ezután Apám nevelt anyám nővérének és az ő férjének a segítségével.
09:58 vagyok
Korábbi kapcsolataimban volt már rá példa, hogy megérdemeltem és kaptam egy taslit. Nem lett belőle gond. Még jót is tett, mert kellően hatásos volt, abbahagytam a veszekedést, beláttam hogy nincs igazam, hogy hülyeséget csináltam és kibékültünk. Amolyan kijózanító pofon volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!