Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is, ha egy nő megérdemli, belefér egy nevelő célzatú pofon?
hm...volt itt pro&kontra szép számmal,de lenne egy költői kérdésem a volt csajom akkor miért "várta" el ,hogy néha eljárjon a kezem,szerinte is egy saller még belefér......?
noha én soha nem bántottam volna.
szerintem egyszerűen van olyan aki csak így tud "felnézni"egy férfira
Ha beszeretnél lépni a hulladék sz@rházi gyáva undorító utolsó mocskos féreg kluba, akkor természetesen:)
Eltörném a kezét annak, aki megüt egy nőt, bármi okból!
F/21
Öcsém egyszer szájonvágta a volt barátnőjét, mivel a lány pofonütötte őt. Ő meg, természetesen visszaadta. Úgy lecsesztem, alig állt meg a lábán. Nem azért, mert megütött egy nőt, hanem mert ő is lealacsonyodott az erőszak szintjére.
Ha egy kapcsolatban bármelyik fél pofozkodik, ott már nagyon nagy baj van. Se a nő, se a férfi ne üssön! Hol van a kölcsönös bizalom-szeretet-tisztelet? Mire való a szád, ha nem tudod megbeszélni a gondokat?
És még egy kérdés, szerényen és halkan: hány nő, hány gyermek, hány férfi halt már bele az ilyen 'nevelő célzatú' pofonokba, amikből aztán vagy továbbiak születtek, vagy valamelyik fél nem bírta tovább a sorozatos nevelést, és kést állított a másik hátába?
Ha megüt egy nő, hagyd ott. Ha megüt egy férfi, hagyd ott. Nem érdemes visszaadni. Olyan verés lehet belőle, hogy vagy nyolc napon túl gyógyul, vagy csak simán belehalsz.
Én nő vagyok, de szerintem simán belefér.
Nem azt mondom, hogy ütni-verni, de ez a "nőket nem szabad ütni" hülyeség.
Mert én is szoktam a pasimmal azt csinálni, hogy ha valami nem tetszik belé rúgok vagy megütöm, de tudom, hogy ő soha nem adná vissza, mert hát ugye nőt nem szabad bántani.
Hát ez akkor hogy van? Egy nő üthet egy férfit akármikor akármennyit, de az nem adhatja vissza, mondván, hogy én vagyok úgyis a gyengébb? Ez totál hülyeség. Állítom, erősebb vagyok, mint a pasim, mégha nő is vagyok. De én sportolok rendszeresen, ő meg csontsovány, eltunyult srác.
És vannak olyan esetek, amikor egy nő igenis megérdemli. Például, ha engem megcsal a pasim, simán pofon vághatom, de ellenkező esetben ő nem teheti ezt meg, még ha a fél város átmegy rajtam, akkor sem? Csak azért mert nő vagyok? Amiért ő férfi, ő nem lehet dühös, nem lehet indulatos, nem eshet neki rosszul, ha félrebaszok? Vagy amiért én nő vagyok, ezt jogom van megtenni? Érdekes.
Utolsó válaszoló!
Viselkedésed alapján ezennel tiszteletbeli férfinek nyílvánítalak. Ezentúl téged lehet ütni. Gratulálunk. :)
Ha valami nem tetszik, belerúgsz?...
A munkahelyi konfliktusaidat hogy kezeled? A gyerekeiddel hogyan fogsz bánni?... Ha valami nem tetszik, beléjük rúgsz?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!