Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is, ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is, ha egy nő megérdemli, belefér egy nevelő célzatú pofon?

Figyelt kérdés
2010. márc. 22. 13:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/84 anonim ***** válasza:
63%

a nőknek sincs joguk megütni a férfiakat, a férfiaknak meg depláne nincs joguk megütni a nőket. aki megver egy nőt, az egy utolsó mocskos szemétláda.

igen, egyenjogúság meg minden... az egyenjogúság nem abból áll, hogy a nőket ezentúl megverhetik. hanem arról, hogy nekik is ugyanolyan beleszólási joguk legyen bármibe. az hogy egy nőnek kinyitják az ajtót, lesegítik a kabátját vagy akármi, az lehet szimpla tisztelet is, nem kell feltétlenül gyengébbik nemre gondolni.

ez az én véleményem, lehet offolni.

2010. márc. 22. 19:05
 22/84 anonim ***** válasza:
44%
Miután adtál neki egy nevelő célzatú pofont,a nők többsége tiszta lélekkel feljogosítja ŐT hogy a pofádon szedje le a teflont a serpenyőről,hallod -e?!Mivan nem volt apád vagy mi a f@sz van?!
2010. márc. 22. 20:42
 23/84 anonim ***** válasza:
47%

Kérdező, hogy gondoltad ezt? Milye vagy te neki, hogy nevelni kell? Arról van szó, hogy nem ütünk meg nőt, mert gyengébb. Végtelenül unintelligens, ostoba, bunkó az, aki ezt nem tudja felfogni. Gyereket sem ütünk meg, ha nem a sajátunk, hát még felnőttet? Olyan nincs, aki ezt megérdemli.

Aki csak ököllel tudja érvényesíteni az akaratát, azt végtelenül lenézem. Hova tüntek manapság a férfiak?

2010. márc. 22. 21:59
 24/84 anonim ***** válasza:
36%
kerdezo...neked jolesne, ha csak ugy nevelo celzattal levagnam a farkad?...vagy ugy fejbeb@sznalak egy laskasiritovel, hogy lenyeld mind a 32 fogad?...no halljam....lol...nemhiszem el, hogy ezt en irtam...komolyan, az ilyen felsobbrendusegu hulyesegeitek kiakaszt...noll mar fel...te sem utsz a csajhoz, o sem ut hozzad...mindenesetre ha kapnek egy pofont a baratomtol, szetveretnem a pofajat a haverjaimmal...csak ugy nevelo celzattal...tudod:)XD...szyd
2010. márc. 22. 23:41
 25/84 anonim ***** válasza:
24%
latod, annyira kiakasztott ez a hulye kerdesed, hogy rosszul kezdtem irni...*nojj
2010. márc. 22. 23:42
 26/84 anonim ***** válasza:
65%
Amelyik kapcsolatban elcsattan egy pofon, abban nem működik a felek közti kommunikáció.
2010. márc. 23. 06:46
 27/84 anonim ***** válasza:
86%
NEM FÉR BELE. Akár nevelő célzatú, akár nem. Gondold végig józan ésszel. Folytatható ilyen után normálisan egy kapcsolat? Ha fizikailag kárt okozol a másik embernek, onnantól minden odavan. (És örülhetsz, ha nem jelent fel, én megtenném.) De ez visszafelé is így van szerintem. A nő sem ütheti meg a férfit.
2010. márc. 25. 17:23
 28/84 anonim ***** válasza:
32%
CSAK akkor, ha megcsalt, többszörösen erősen megütött, vagy az életedre(péniszed életére) akar törni késsel, fejszével, Kalazsnyikovval, tankkal, atomtengeralattjáróval stb. Egyébként SOHA, mert ő meg nevelő célzattal ciánt tesz a reggeli kávédba.
2010. márc. 25. 17:24
 29/84 anonim ***** válasza:
52%

Miért beszéltek úgy a nőről, mint egy kutyáról akit nevelni kell?

Nevelő célzattal úgy tökön rúgnám azt a felsőbbrendű mindeteket kedves férfiak...

2010. márc. 25. 17:35
 30/84 anonim ***** válasza:
58%
Tudod 12-14 éves kor felett már senkit nem lehet nevelni, és hát nem vagyok én az anyja. Ha az nem nevelte meg én nem fogom pofonnal nevelni. Szerintem nem fér bele, a nő a társad, nem a gyereked, sőt még a gyerekemet sem nevelném pofonnal.
2010. márc. 25. 17:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!