Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A petting belefér? 14/L
Na persze...
Egy kis petting lesz csak... aztán lehet, hogy csak egy kis orálszex... aztán csak kicsit beteszi a végét...aztán meg már úgyis mindegy.
Komolyan elhiszed, hogy egy év után azért hív át éjszakára a barátod, hogy smaci-tapi legyen reggelig?
13:09
Köszi! Igazából csak azt akartam megtudni, hogy 14 évesen nem korai-e a petting
de, korai 14 évesen a petting, na most meg tudtad tőlem úgy hogy verd ki szépen a fejedből.
a véleményem meg hogy leszarod hogy ki mit ír mert úgy is megcsinálod és csak megerősítésre vársz,abból is látszik hogy annak a személynek köszönted meg a válaszát aki helyeselte hogy nem korai,pedig volt ott másik értelmes válasz is csak a másik nem azt írta amit te olvasni szeretnél.
Szerintem nagyonis korai,ha eszetek van vártok még vele pár évet.Ha ez a fiú nem hajlandó rád várni akkor nem is szeret igazán.
Biztos,hogy te is akarod,vagy csak a barátod miattt mész bele?
Ha már kiírtad ezt a kérdést akkor szerintem valahol legbelül te is tudod a választ.Tudod te s,hogy nem fér bele.Kislány vagy te még,nem kéne ilyesmivel foglalkoznod.
A fiúzással nincs baj,de egy 14 éves lánynak a 14 éves önmagát kell megélnie nem úgy kell élned és nem azt kell csinálnod mint egy 18 évesnek.
Ha 14 évesen belefér a petting akkor 15 évesen a szex is belefér de mit fogsz csinálni 24 évesen?
Megmondom,ha így folytatod ki fogsz égni és már semmi örömed nem lesz a szerelemben mert te már mindent kipróbáltál.
A szüleitek ehhez mit szólnának?
Gondolj édesanyádra,hogy milyen rosszul esne neki ha tudná,hogy a kislánya ilyet csinál.
Nem valószínű,hogy ez a fiú lesz életed párja,legalábbis az álltalános iskolás szerelmek a legritkább esetben szoktak házassággal végződni.Lesz még sok fiú az életedben akiket jobban fogsz szeretni akkor majd bánhatod,hogy nem vártál egy ilyenre hanem az elsőnek odaadtad magad.
Fogadd meg a tanácsom és a saját érdekedben ne aludjatok együtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!