Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is, ha egy nő megérdemli, belefér egy nevelő célzatú pofon?
Nem szabad ütni a nőket max csak előkapod és elvered az arcán:D Vagy kész ennyi nem érdekel nem kapsz fszt ennyi (durci)
Vagy mond neki hogy most ha szabadna verni a nőket kapnál egy pofont ha kiröhög akkor fogd meg a kezét és az övével :D
Nem!
Ha nem tetszik a nö viselkedése, nem tisztel téged akkor hozd tudtára, ha nem változtat akkor meg hagyd ott.
A jó kapcsolat a kölcsönös szerelemröl- szeretetröl-megbecsülésröl- egymás elfogadásáról- bizalomról-TISZTELETRÖL! szól.
A "nevelö célzatú pofon" szerinted beállitható a sorba?
Ha NEM, akkor miért tennéd? Ki ö neked? Az állatot se pofonnal neveljük, hanem szép szóval, odafigyeléssel, megbecsüléssel.
Ezek szerint a nö még csak nem is állat számodra, hanem egy eltaposandó féreg...
Akkor Te vajon milyen helyet foglalsz el a világban? Kinek képzeled magad?
És akkor hogy van ez, hogy "csontomból való csont vagy" meg, hogy "emberasszony, mert az emberböl vétetett"?
Minek kell megütni?
Nevelő célzatnak **rvára elég,ha elmondom neki,hogy valami nem gút,vagy ha nem szólok hozzá egy darabig.Ha ebből sem ért,akkor kidobom,vagy én állok tovább.Ha már a feleséged,akkor 1 picit félre ismerkedtétek meg egymást még az elején,tehát rá**rtál,és viseld a sorsod,vagy válj el,de ne üsd meg,mert nem csak ő,te is hülye leszel akkor!
37/F
Megint én, egy válaszolóra reagálva...
A normális nök és a normális férfiak közti együttélésben ilyesmi nem valósul meg. Nem fajul soha odáig a konfliktus, hogy ilyen kérdés megfogalmazódjon.
Vannak eröszaktevö nök, és férfiak ugyanúgy. Meg vannak az eröszak kikényszeritö nök, és férfiak ugyanúgy.
El kellene gondolkozni a tényeken.
Amig nincs kiiktatva ez a rizikófaktor egy kapcsolatból, addig bármi bármikor megtörténhet.
DE NEM EZ A NORMÀLIS!!!!
egy nőt nem a kezeddel tudsz megbántani igazán.
23/ff
Ha egy férfi csak úgy tudja kimutatni dominanciáját, hogy kezetemel egy nőre, az miért nem vesz inkább "kutyát"? az ha bepisil a seggéreversz, és egy idő után megtanulja, hogy mit szabad, és hogy mit nem! (magyarul megneveled)
viszont egy nő/férfi (EMBER), attól más, hogy tud GONDOLKODNI!!!!ÉRVELNI!!!!TÜRELMESNEK LENNI!!!!BESZÉLNI!!!!!
a kezed arra van, hogy kitöröld vele a se99ed, nem pedig arra, hogy amit nem tudsz megoldani az agyaddal, azt a kezeddel "pótold"!!!!!!!!!!
23/F
megint én...ez is igaz....
Az a fájdalom amit a szerelmem okozott nekem, az felért egy megsemmisüléssel.
Kaptam pofont is egyszer valaki mástól de azt olyan könnyü volt elfelejteni egy szakitással, hogy csak most jutott eszembe...
De az a másik fájdajom, -az soha nem fog elmúlni...
megintén..
Ha a kutya bepisil felnött korára akkor nem a seggére kell verni, hanem annak az okát kell megszüntetni. De Veréssel ez sem megy.
Tapasztalat:
Együtt laktam a pohozkodóssal s a kutyám folyton bepisilt...kiderült:öt is bántotta.
Azóta, hogy elköltöztünk töle, harmónikus az életünk. Én nem bántom, ö meg miért pisilne be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!