Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is, ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is, ha egy nő megérdemli, belefér egy nevelő célzatú pofon?

Figyelt kérdés
2010. márc. 22. 13:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/84 anonim ***** válasza:
75%

Nem szabad ütni a nőket max csak előkapod és elvered az arcán:D Vagy kész ennyi nem érdekel nem kapsz fszt ennyi (durci)

Vagy mond neki hogy most ha szabadna verni a nőket kapnál egy pofont ha kiröhög akkor fogd meg a kezét és az övével :D

2010. márc. 25. 17:52
 32/84 anonim ***** válasza:
51%

Nem!

Ha nem tetszik a nö viselkedése, nem tisztel téged akkor hozd tudtára, ha nem változtat akkor meg hagyd ott.

A jó kapcsolat a kölcsönös szerelemröl- szeretetröl-megbecsülésröl- egymás elfogadásáról- bizalomról-TISZTELETRÖL! szól.

A "nevelö célzatú pofon" szerinted beállitható a sorba?

Ha NEM, akkor miért tennéd? Ki ö neked? Az állatot se pofonnal neveljük, hanem szép szóval, odafigyeléssel, megbecsüléssel.

Ezek szerint a nö még csak nem is állat számodra, hanem egy eltaposandó féreg...

Akkor Te vajon milyen helyet foglalsz el a világban? Kinek képzeled magad?

És akkor hogy van ez, hogy "csontomból való csont vagy" meg, hogy "emberasszony, mert az emberböl vétetett"?

2010. márc. 25. 18:27
 33/84 anonim ***** válasza:
67%

Minek kell megütni?

Nevelő célzatnak **rvára elég,ha elmondom neki,hogy valami nem gút,vagy ha nem szólok hozzá egy darabig.Ha ebből sem ért,akkor kidobom,vagy én állok tovább.Ha már a feleséged,akkor 1 picit félre ismerkedtétek meg egymást még az elején,tehát rá**rtál,és viseld a sorsod,vagy válj el,de ne üsd meg,mert nem csak ő,te is hülye leszel akkor!

37/F

2010. márc. 25. 18:29
 34/84 anonim ***** válasza:
50%
Simán. Tököm kivan, hogy mindenki a nőket védi. Jajj ne üsd meeeeeg! Levágta a karod de mi az? Semmi ezért nyeem kell megütynyiiiiii! A tökömet nem. Ha nagyon olyat csinál szinte élvezettel amit nem kéne nyugodtan oda lehet sózni neki egyet. Had érezze a kis ringyó, hogy nem ő szarja spanyolviaszt!
2010. márc. 25. 18:32
 35/84 anonim ***** válasza:
89%

Megint én, egy válaszolóra reagálva...

A normális nök és a normális férfiak közti együttélésben ilyesmi nem valósul meg. Nem fajul soha odáig a konfliktus, hogy ilyen kérdés megfogalmazódjon.

Vannak eröszaktevö nök, és férfiak ugyanúgy. Meg vannak az eröszak kikényszeritö nök, és férfiak ugyanúgy.

El kellene gondolkozni a tényeken.

Amig nincs kiiktatva ez a rizikófaktor egy kapcsolatból, addig bármi bármikor megtörténhet.

DE NEM EZ A NORMÀLIS!!!!

2010. márc. 25. 18:50
 36/84 anonim ***** válasza:
79%

egy nőt nem a kezeddel tudsz megbántani igazán.

23/ff

2010. márc. 25. 18:52
 37/84 anonim ***** válasza:
50%

Ha egy férfi csak úgy tudja kimutatni dominanciáját, hogy kezetemel egy nőre, az miért nem vesz inkább "kutyát"? az ha bepisil a seggéreversz, és egy idő után megtanulja, hogy mit szabad, és hogy mit nem! (magyarul megneveled)

viszont egy nő/férfi (EMBER), attól más, hogy tud GONDOLKODNI!!!!ÉRVELNI!!!!TÜRELMESNEK LENNI!!!!BESZÉLNI!!!!!

a kezed arra van, hogy kitöröld vele a se99ed, nem pedig arra, hogy amit nem tudsz megoldani az agyaddal, azt a kezeddel "pótold"!!!!!!!!!!

23/F

2010. márc. 25. 18:58
 38/84 anonim ***** válasza:
82%
P Laci mondta sok csaj úgy el van szállva magától,azért mert van egy repedés a lába között azt hiszi ő sz@rta a spanyolviaszt,ne féljetek ha van egy kis dádá még fel is néz rá.sokáig nem vallottam ezt de miután elváltam visszagondolva a volt asszonykám tetteire viszketni kezd a tenyerem,félre értés ne essék nem bántanék senkit de nem is sodródok újra olyan helyzetbe
2010. márc. 25. 18:59
 39/84 anonim ***** válasza:
100%

megint én...ez is igaz....

Az a fájdalom amit a szerelmem okozott nekem, az felért egy megsemmisüléssel.

Kaptam pofont is egyszer valaki mástól de azt olyan könnyü volt elfelejteni egy szakitással, hogy csak most jutott eszembe...

De az a másik fájdajom, -az soha nem fog elmúlni...

2010. márc. 25. 19:06
 40/84 anonim ***** válasza:
100%

megintén..

Ha a kutya bepisil felnött korára akkor nem a seggére kell verni, hanem annak az okát kell megszüntetni. De Veréssel ez sem megy.

Tapasztalat:

Együtt laktam a pohozkodóssal s a kutyám folyton bepisilt...kiderült:öt is bántotta.

Azóta, hogy elköltöztünk töle, harmónikus az életünk. Én nem bántom, ö meg miért pisilne be?

2010. márc. 25. 19:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!