Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is, ha egy nő megérdemli, belefér egy nevelő célzatú pofon?
Figyelt kérdés
2010. márc. 22. 13:38
3/84 anonim válasza:
Nem vagy az apja, nem te neveled. Már a szülők se pofozhatnak egy felnőtt embert, akkor te milyen jogon tennéd??
4/84 anonim válasza:
Persze hogy megérdemli, csak természetesen meg fog sértődni, és ilyenkor már kedvesnek kell lenni, és elmondani miért is kapta.
5/84 anonim válasza:
Na és ha egy férfi megérdemli beverhetek neki egyet???Persze csak nevelő célzattal.
6/84 anonim válasza:
hát szerintem nem! ha olyat csinálj kiabálj vele és érezze h az neked fájt vagy rosszul esett! de ne ütsd meg!!
7/84 anonim válasza:
Fejberúghatlak? Csak úgy, nevelő célzattal.
8/84 anonim válasza:
Nem. Akármit is csinált, akármennyire is jogos lenne szerintem a férfi nem ütheti meg a nőt. Valamilyen más módot kell találni a probléma megoldásárá vagy a "nevelésre".
Én tuti szakítanék a párommal ha egyszer is pofon ütne bármilyen cézattal. Utána már nem ugyanúgy viszonyulnék hozzá az biztos.
9/84 anonim válasza:
Nem! Az a férfi aki megüt egy nőt az egy gyáva féreg. Engem ha megütne a férfi az akkor látott utoljára. És ha te nevelés céljából tökön lennél rúgva? Na csak ennyi, ugyanolyan
10/84 anonim válasza:
Van olyan szitu, amikor a nő megérdemel egy csibész pofont. Férfiaknál szintén. A lényeg, hogy ne bántsd a gyengébbet, ha nem ő üt pl először. Van olyan kapcsolat, ahol a nő simán leveri a férfit, szval ne álltalánosítsuk le nő férfira, ink gyengébb erősebbre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!