Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is, ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is, ha egy nő megérdemli, belefér egy nevelő célzatú pofon?

Figyelt kérdés
2010. márc. 22. 13:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/84 anonim ***** válasza:
62%

oké, jogos, kutyát sem bántunk, csak elkapott a hév :S

de a megoldás 1szerű: nem kell olyan "asszonykát" választani, aki szemérmesen a szemedbe hazudig, a hátad mögött meg máshogy cselekszik!!!!

ha nincs megértés...bizalom...stb akkor mit ér az egész?!?!

2010. márc. 25. 19:14
 42/84 anonim ***** válasza:
70%

ja kérem nincs benne a garanciakönyvben,hogy kifordul magából a szentem.csak tudjátok az a baj ha megteszel mindent a csajért vérszemet kap hiába vezettem én a háztartást,enyém volt a gyerek,az én munkám,stb

még volt pofája azt mondani azért nem jó velem mert nem veszekszem soha ....... folytassam? normális?

2010. márc. 25. 19:21
 43/84 anonim ***** válasza:
47%
Nyugodtan folytasd
2010. márc. 25. 19:29
 44/84 anonim ***** válasza:
57%
Felnőttet nem lehet nevelni. Ha nem tetszik úgy, ahogy van, hagyd el.
2010. márc. 25. 19:36
 45/84 anonim ***** válasza:
69%

nem folytatom inkább hálát adok az égnek,hogy elvezetek egy háztartást nem mondja senki,hogy mosom a sz@ros gatyádat,főzök a beledbe.csendben somolygok a hipermarketben amikor látom a párokat duzzogva ,vonulnak egymás mellett szinte érezni a feszültséget mindkettőn.

És várok egy olyan nőre aki ......

2010. márc. 25. 19:40
 46/84 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem az erőszakból nem sülhet ki jó dolog, ne üsd, ne verd, semmilyen célzattal se!
2010. márc. 25. 19:40
 47/84 anonim ***** válasza:
48%
Különben most már elég sokan írtak véleményt, jó lenne, ha Te is, kérdező leírnád hogy mit gondolsz, vagy hogy mit szűrtél le a sok hozzászólásból.
2010. márc. 25. 19:47
 48/84 anonim ***** válasza:
74%
...és vársz egy olyan nöre aki...mellett te is duzzogva lépkedhetnél újra...ilyen az élet...
2010. márc. 25. 19:51
 49/84 anonim ***** válasza:
64%
Van olyan szitu, ha pl hisztérikus, visong ordít csapkod - persze odafiygelve hoyg ne szálljon el az erőd, csak picit hogy ne fájjon, csak csillapítson. Ugye azrt mondjuk h pasi ne üssön nőt mert nagy az erőkülönbség. ha erre odafigyelsz és nem fáj neki akkor néha belefér. de mondjuk ha engem megütne pasi lehet visszakézből kapna akkorát hogy az orravére eredne meg:D erre vigyázz vannak harciasabb nők:D
2010. márc. 25. 19:58
 50/84 anonim ***** válasza:
67%

Nő létemre azt mondom, simán vannak olyanok akik megérdemlnének egy-két pofont... nagyon sok nő ma már mindent megenged magának, és visszaél vele , hogy " a pasim úgy se fog megütni"

Jó persze nem agyon kell verni. De könyörgöm, senki ne érezze már magát felsőbbrendűnek a kapcsolatban. A NŐ SE.

2010. márc. 25. 20:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!