Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is, ha egy nő megérdemli, belefér egy nevelő célzatú pofon?
oké, jogos, kutyát sem bántunk, csak elkapott a hév :S
de a megoldás 1szerű: nem kell olyan "asszonykát" választani, aki szemérmesen a szemedbe hazudig, a hátad mögött meg máshogy cselekszik!!!!
ha nincs megértés...bizalom...stb akkor mit ér az egész?!?!
ja kérem nincs benne a garanciakönyvben,hogy kifordul magából a szentem.csak tudjátok az a baj ha megteszel mindent a csajért vérszemet kap hiába vezettem én a háztartást,enyém volt a gyerek,az én munkám,stb
még volt pofája azt mondani azért nem jó velem mert nem veszekszem soha ....... folytassam? normális?
nem folytatom inkább hálát adok az égnek,hogy elvezetek egy háztartást nem mondja senki,hogy mosom a sz@ros gatyádat,főzök a beledbe.csendben somolygok a hipermarketben amikor látom a párokat duzzogva ,vonulnak egymás mellett szinte érezni a feszültséget mindkettőn.
És várok egy olyan nőre aki ......
Nő létemre azt mondom, simán vannak olyanok akik megérdemlnének egy-két pofont... nagyon sok nő ma már mindent megenged magának, és visszaél vele , hogy " a pasim úgy se fog megütni"
Jó persze nem agyon kell verni. De könyörgöm, senki ne érezze már magát felsőbbrendűnek a kapcsolatban. A NŐ SE.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!