Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is, ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is, ha egy nő megérdemli, belefér egy nevelő célzatú pofon?

Figyelt kérdés
2010. márc. 22. 13:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/84 A kérdező kommentje:
De a csajok rendszerint mogyorón rúgják a pasit,az sem fér bele.
2010. márc. 25. 21:42
 52/84 anonim ***** válasza:
20:48 - Igazad van, egyik fél sem lehet felsőbbrendű, az alapvető, hogy normálisan kellene viszonyulni egymáshoz. De ha ez nem így történik, szerintem az erőszak akkor sem megoldás. Nem szabad legalizálni a tettleges erőszakot a kapcsolatokban. Ha az egyik félnek olyan durva, nem megbocsátható húzásai lesznek, akkor inkább érjen véget a kapcsolat, de ne csattanjanak pofonok. A legbensőségesebb kapcsolatainkban, mint a párkapcsolat, inkább fizikailag is biztonságban kellene éreznünk magunkat, nem pedig veszélyeztetve. L/22
2010. márc. 25. 22:45
 53/84 anonim ***** válasza:
Megint előző vagyok. Szerintem persze fordítva is így van: a nő se bántalmazza tettleg a férfit.
2010. márc. 25. 22:50
 54/84 anonim ***** válasza:
100%

persze más a helyzet, ha szado-mazo a pár:

- ÜSS MEG...ÜSS MEG...ÜSS MEG TE QRVA!!!

_ AKKOR SEM ÜTLEK!!!

:S:S:S:S

2010. márc. 26. 15:36
 55/84 anonim válasza:
56%

Ez egyszerű kérdés: ha megütsz valakit az erőszak. Egy kedvenc könyvemben olvastam a következő mondatot: " Az erőszak a gyengék végső menedéke"

Értelmes emberek meg tudják beszélni, ha valami bajuk van egymással. Ha meg nem megy, akkor egy elég alacsony IQ és EQ kategóriába esnek a szememben. Vagy már olyan a viszony, hogy nem is beszélnek de akkor minek vannak együtt??

Tehát a válaszom NEM.

Ha már odáig jutottatok, hogy le akarsz verni neki egy sallert akkor hagyd ott a csába.

2010. márc. 29. 08:26
 56/84 anonim ***** válasza:
31%

Ha a nők meg akarnak alázni egy férfit, akkor azonnal a "tökönrúgás" kerül szóba. A herék rugásból, vagy bármiből eredő ütődése az esetek nagyobb részében rákot okozhat !!

Lehet ilyen a pofontól is ??

2010. márc. 29. 08:56
 57/84 anonim válasza:
35%

Nőt nem ütünk meg, ennyi. Ezt vallja a férfiak 90%-a is, persze viccesen hozzáteszik, hogy "...fejeljük vagy rúgjuk" :D Aki megérdemelte volna, azt SEM ütöttem meg még soha. Nevelni gyereket kell, de inkább már ne szüljön az illető nő neked, már bocs. Ja, nem. Nembocs.

Ha az áldozat vagy, akkor ez mind tárgytalan, akkor csak egyszerűen NEM a válaszom.

2010. márc. 29. 11:18
 58/84 anonim ***** válasza:
35%
Ha egy nő pofánvágna, jogosan, eltűrnám simán. De ha nekem lenne okom rá hogy adjak nem adnék, mert minek. Az ilyen dolgok iratlan szabályok, akkor szép az élet ha betartjuk őket.
2010. márc. 29. 14:40
 59/84 anonim válasza:
53%
Ha egy nő, olyat tesz, hogy legszívesebben megütnéd, akkor elgondolkodtató a kapcsolat. Ott valami nem stimmel. Meg egy pofon után, ami talán megbocsájtható jönne a többi és az már NEM!!!!
2010. márc. 31. 13:14
 60/84 anonim válasza:
34%

NEM!!!!! EGY EMBER SEM ÉRDEMEL MEG SEMMILYEN POFONT MÉG HA MEG IS ÉRDEMELTE VOLNA!!!!!!

MÉGIS MILYEN JOGON MERNEK MÁSOK ÍTÉLKEZNI EGY MÁSIK EMBERRRŐL!!!!!! UGYANOLYAN EMBEREK VAGYUNK MINT AKÁRKI MÁS,ÉS HA TE MEGÜTSZ VALAKIT AKKOR MÉG SZÁNALMASABB LESZEL,MINT AKI KAPJA!!!!!!

EZÉRT VANNAK ILYEN EMBEREK,MERT IDÁIG FAJUL A VILÁG,ÉS SOHA NEM LESZ VÉGE A GYŰLÖLKÖDÉSNEK!!!!!

2010. márc. 31. 14:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!