Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legfőképp fiúkat kérdeznék hogy mondjon valaki fiúszemmel is véleményt. Mit gondoljak erről? Ez normális?
A vélemény az vélemény. Azok alapján, amit ő leírt nekünk, ilyen következtetésre jutottál, erre írtál véleményt. Az a sajátod. A vélemény szabad. Nem írhatja le az egész életét. Ha ezt tenné mi is biztos úgy gondolnánk, ahogy ő. Ezt senki sem teheti meg, viszont csak is a kérdezőn múlik mit oszt meg velünk. A válaszokat ezek alapján kapja. Ha nem képes elfogadni a negatív vagy az övével ellenkező véleményt, akkor tényleg ne írjon ide!
Ezzel nem a kérdezőt akarom kritizálni. Általánosságban írtam.
Melyik egyetemre jár ez a "nagyfiú"?
Meg mi az, hogy a tanulmányi eredményeid alapján szeret?
Én világéletemben jó tanuló voltam, mivel Anyum pedagógus, és tanulnom kellett. Az egyetemen jöttem rá, hogy nem a jegyeimtől függ, h mennyire vagyok talpraesett.
Kedves 14:30-as. Azért, mert egyetemista, attól még nem okos. Egyetemre manapság már minden hülyét felvesznek és nem csak a levegőbe beszélek. Van olyan egyetem, ahol 160 pont a felvételi ponthatár és ugyebár azt szerintem sokan tudják, hogy a maximálisan megszerezhető pontszám 480!!!
Kislány, ne hagyd magad, keress mást. OLYAN NINCS, HOGY ADDIG SZAKÍT VELED, AMÍG LE NEM ÉRETTSÉGIZEL!!! Akkor ez a srác nem szeret, dugni akar még egy évet és majd csak utána akar komoly kapcsolatot. Tehát te ejtve vagy, szexel fűvel-fával aztán ha megunta akkor visszakönyörgi magát hozzád. Ezt ne hagyd. A világon kb 3 milliárd férfi van, biztos találsz nála sokkal jobbat, értelmesebbet, aki SZERET, SZÍVBŐL! Úgyhogy csak bátorság, pattintsd le a faszit és keress egy normális embert. SENKI nem szólhat bele az életedbe, főleg nem így...
19 f
Ne magadban keresd a hibát! Ha tényleg úgy van, ahogy leírtad, márpedig miért hazudnál, akkor itt nem te vagy a hunyó!!! Tegyük fel, h belemész ebbe az "alkuba". 1 évig nem találkoztok, leérettségizel jó eredménnyel, és felvesznek egy egyetemre, főiskolára... Akkor megint az lesz, h ne találkozzatok 3-4-5 évig, h le tudj diplomázni?? Ez baromság!!
Tudom, h szereted őt, de ennek nincs értelme!! Az meg a másik dolog, h ne ő irányítsa az életed!! Tanácsot adhat, ha nem tanulsz kicsit megdorgálhat, de nem zsarolhat ezzel!!! Nem játszhatja a felsőbbrendű lényt, akit ki kell érdemelned!!!
Én a helyedben beszélnék vele, és ha továbbra is ezzel jön, akkor szakítanék!!
Remélem tudtam segíteni egy kicsit! 24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!