Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit rontottam el, hogyan éljem túl és legfőképp hogyan viselkedjek vele?
Szia. Most biztatást szeretnél hallani, de a magam részéről ezt csak annyira tudom megtenni, hogy talán tényleg igazat beszélt, miszerint nem biztos az érzéseiben. Neki is joga van ehhez- fáziskéséssel Hozzád képest, de pont az történik vele, ami Veled több, mint egy éven át.... Te sem voltál biztos. Ő is nyilván ugyanígy rettegett, mi lesz, ha mégsem kell neked a szerelmedként, csak barátként...
Ennek ellenére végigasszisztálta veled- önzetlenül- a kapcsolataidat, a magánéletedet.
Most ő tart ott, ahol te anno...
Szereted, emberként is biztosan, hisz barátokból lettetek kedvesek egymásnak.
Akkor hagyd, hogy Ő is legyen boldog úgy, ahogy az neki jó. Ha Veled- hát Veled. Ha nem- hát nélküled... Nincs másféle szeretet, minden egyéb csak birtoklás.
Nem várhatod tőle, még ha most nagyon nehéz is Neked, hogy épp akkor szeressen Téged, amikor az számodra megérett...
De egyvalamit tudsz adni neki, ha akarsz. A barátságodat.
Ő is adta Neked. Birtoklás nélkül, akkor is, amikor Te mást szerettél- pedig ő téged.
Egyelőtlen, ha erre most azt mondod, nem tudnál a barátja lenni. Érthető, persze, hogy érthető, ha ezt nem tudod elképzelni. És nem is vagy hibás érte- az érzéseiért soha, senki nem hibáztatható. Csak- nincs sportértéke Vele szemben.
Fáradtan válaszoltam, hosszú lett, de remélem érthető, amit átadni szerettem volna ezzel.
Kitartást Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!