Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » én rontottam el? Ti mit tennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

én rontottam el? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

van 1 srác aki járni akart velem, de én nem akartam vele, és sokáig 'zaklatott' és megmondtam neki hogy hagyjon békén és többet ne íron! és nagyon hiányzott, ezért bocsánatot kértem tőle. de aztán kiderült hogy közbe kavart valami csajjal. ezért felhoztam neki.. ő meg annyit mondott hogy csak mert részeg volt. és még ő sértödött be rám..-.-

azóta nemis nagyon beszéltünk. csaK köszöntünk egymásnak.

de most megint ott tartok hogy nagyon hiányzik!szeretem!.

de ugyérzem nem nekem kéne bocsánatot kérnem.

szeritetek mit tegyek?

2011. szept. 18. 13:14
 1/7 BlackSword ***** válasza:
Dinka!!! Te vagy az???
2011. szept. 18. 13:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de erről csak te tehetsz.Igen, te rontottad el. Ha elküldöd a francba akkor utána ne csodálkozz hogy másnál próbálkozik.

Nekem is volt egy ilyen ismerősöm leoffolt párszor a csaj utána meg feltékenykedett és megsértődött hogy "jóó akkor csajozzál, bb" én meg nem értettem hogy mi a baja mikor nem akart járni.. Ebben a szituban ne várd, hogy bocsánatot fog kérni tőled ugyanis NINCS miért! Neked kell keresni őt és beszélni vele..

2011. szept. 18. 13:24
 3/7 anonim válasza:
Ezt én is átéltem mostanában csak én pont a srác helyében vagyok akit elküldtél. Ilyenek vagytok nők ez van! Úgyis azért tepersz aki elveszi az eszed de 10nőböl 9et az izgat ha szarba sem veszed! Tehát ne panaszkodjatok többet!
2011. szept. 18. 13:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Ő nem követett el bűnt, hiszen nem voltatok együtt.
2011. szept. 18. 17:58
 5/7 A kérdező kommentje:
de még akkoris azt írta hogy szeret, és közbe kavart más csajjal. tehát ő is hibázott nem?:O:S
2011. szept. 18. 19:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Úgy nyávogsz mint egy kislány, aki nem kapta meg a fagyiját.

Most már tessék felnőni! És nőként is élni, ha azt akarod, hogy NŐként kezeljenek és ne egy kislánynak.

Keresd fel a srácot ,kérj tőle bocsánatot, kérdezd meg van e esély arra ,hogy tiszta lappal induljatok és ennyi.

Te gerincesen megmondod, hogy mit akarsz. És a férfiak ebből ÉRTENEK. Ilyen egyszerű primitív lények, csak oda mész és megmondod mit akarsz. Szerintem ő is örülne neki, hogy van egy gerinces csaj a kiszemeltjei között.

Ha pedig úgy érzed téged zavar, hogy több végén égette a gyertyát ,akkor meg ne tessék sírni utána.

22/N

2011. szept. 20. 14:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Jaj, utolsó 22 N, mert te 14-16 évesen sokkal okosabban intézted a pasiügyeidet, mi? Azért ne legyünk már képmutatók...

Ha fontos neked ez a fiú, állj elé és mondd el neki mit gondolsz. Vannak helyzetek, amikor jobban jársz, ha félretolod a büszkeséged. Butaságot csináltál azzal, hogy elküldted, ő persze, hogy becsajozott, hiszen úgy vette, hogy nem kell neked. Tisztázd vele, hogy ez nem így van.

25 N

2011. szept. 20. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!