Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elcsábítani? Hol rontottam el? (Bővebben lent. )
Figyelt kérdés
Volt egy lány az osztályomban aki nagyon tetszik mióta a mi osztályunkba került.Jó kapcsolat van köztünk,mondhatni legjobb barátok vagyunk.Nagyon megértő lány tényleg mindent elmondhatok neki és teljesen meg lehet benne bízni.Tudta,hogy szeretem de mivel már elég rég óta így van már nem is foglalkozik vele és rég elfelejtette.
Sokat voltunk együtt szabadidőnkben mindig eljárkáltunk ide-oda.De valahol elronthattam.Már nem is járkálunk el sehova és 22 éves barátja van 15 éves kora létére.
Hogyan tudnám elcsábítani attól a pasitól?
Hol ronthattam el a régi kapcsolatunkat?
Válaszokat előre is köszönöm.
2011. júl. 30. 01:23
1/6 anonim válasza:
hát ha 22 éves a pasija akkor nem egy IQ harcos már bocs:Dam meg sztem arra várt hogy öszejöjjetek de nemtörtént semmi:Dennyi a kérdés nehezen átlátható am
2/6 A kérdező kommentje:
Pedig igyekeztem átláthatóan írni.De akkor nem sikerült :D
2011. júl. 30. 01:30
3/6 anonim válasza:
Történt köztetek bármi is? (ez fontos)
L/15
4/6 A kérdező kommentje:
Nem volt olyan komoly dolog mint pl.csók.
De mindig igyekeztem kihozni a maxot a "kapcsolatunkból".
2011. júl. 30. 01:38
5/6 A kérdező kommentje:
Vagy inkább keressek más lányt?
2011. júl. 30. 01:56
6/6 Lican válasza:
Szerintem nem rontottad el kapcsolatotokat.Pusztán úgy,gondolhatja,hogy inkább a pasit választja,mint téged. Egyébként meg gondolkozz el egy kicsit azon is,hogy 15 éves korához képest egy 22 éves férfivel van együtt. Ezek szerint az idősebb,"érettebb", magabiztosabb,tapasztaltabb pasikra bukik. Ha pedig "huzamosabb" ideje vannak együtt(pár hónapja)akkor, feltehetőleg volt is valami köztük nem feltétlenül sexre gondolok,de mondjuk petting.Más szóval az olyan "kisfiúkat" (ne sértésnek vedd az ő szemszögéből értem) észre sem veszi. Meg gondolj bele abba is,hogy érdemes-e neked rá várni,érte küzdeni.Szerintem lépj tovább és keress valaki mást ilyenkor hasznos,ha új emberekkel ismerkedsz meg új lányokat találhatsz és így nem kell olyanokkal szembesülnöd akik tudják,hogy érzel a lány iránt. Ha egyáltalán tudják. Szal fel a fejjel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!