Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelenthet? Mit rontottam el?
15/F vagyok, egy csaj 4 éve osztálytársam. Elhívtam randizni, de nem nyomultam rá túlságosan, csak kézenfogva sétáltunk a városban és beszélgettünk. Nem mondta ki konkrétan hogy szeret, de ezt vettem le abból ahogy viselkedett. Aztán elhívtam moziba, de azt mondta nem ér rá, ezt megértettem. Aztán 1 hétig nem beszéltünk, ő is elutazott nyaralni a családjával, és én is. Aztán sms-ben elhívtam mégegyszer randizni, a válasz ez volt: "Szerintem ezt a randizás dolgot nem kéne nagyon erőltetni".
Ez mit jelent? Most végleg nem akar rólam hallani?
Ott rontottam el a dolgot, hogy nem voltam elég rámenős, nem próbáltam megcsókolni, és nem beszéltem vele szerelemről?
A másik kérdés az lenne, hogy ezután ugyanúgy jóban lehetünk a suliban mint eddig, vagy utálni fog?
Tudom hülye kérdések, de első csajom volt, lécci értelmes válaszokkal segítsetek! Előre is köszi
Lehet a nyaralás alatt tisztázta magában a dolgokat és úgy döntött nem szeret igazán.
Utálni nem utálhat mert tudtommal semmi olyat nem tettél.
Azt nem tudom miért változott meg a véleménye, lehet a külsőd nem jön be neki annyira.
Az a legtisztább, ha fel keresed ,és megkérdezed mi a baja.
Még azt is elképzelhetőnek találom, hogy a jó női szokás szerint megy és előre vetítette a dolog kimenetelét (tehát randi, járás,...szex...) és megijedt. Még úgy érzi nincs felkészülve egy kapcsolatra és ami ezzel jár.
Ha megkérdezed, megtudod. Bármi is az igazi ok, a helyzetet még előnyödre is fordíthatod!
21/L
Köszi a válaszokat. Első csajom, és amúgy is kicsit félénk vagyok, ezért nem nyomultam rá jobban az 1. randin.
Hát a külsőm... Nem mondom hogy csúnya vagyok, de nem vagyok az a szépfiú típus.
2. válaszoló: Ezek szerint lehet, hogy nem írt le örökre? Mert nekem nagyon bejön a lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!