Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet ezt bocsájtani? Fiúszemmel, lányszemmel milyen dolog ez?
A baj:
van egy pasi 10 hónapja járunk, és teljesen bekattant az agya. Egyfolytában féltékenykedni kezdett, azt gondolja hogy lefeküdtem a legjobb barátjával, és nem rég hallottam a közös barátainktól 3-4 embertől, akik nagyon megbízhatóak, kettőben tuti megbízom, hogy többször is lekvázott több társaságban is, meg elhordott mindenféle tramplinak, hogy milyen gázul nézek ki, holott ez abszólút nem igaz mert csinos vagyok adok magamra, amikor meg együtt vagyunk mindig azt mondja a szemembe milyen csinos vagyok, meg hogy a mai nap is szép mert azzal indul a reggel hogy melleimet láthatja, meg ilyenek. Meg hogy az arcom is milyen szép. Újabban meg mindenkinek azt meséli hogy én és a legjobb barátja. Szóval így bekattant a semmiből! Próbáltam rákérdezni hogy most mi van? Ő meg erre: lehetnél jobb indulatúbb is. Meg hogy én értékeljem amit hallottam.
Nagyon szerettem, de nem tudom ezt lenyelni, megundorodtam tőle, eltűnt a bizalom, annyira rosszul esett hogy képes lettem volna felpofozni, azaz csak egy pofont adni.
Igazam lesz, ha otthagyom ahogy van.
Még egy beszélgetésünk lesz, de meglépek szó nélkül.
Nyomozgatott utánam telefon, emailek, sms-ek, barátoknál.
Elég tahó egy pasi mindenesetre ha nem adtál okot arra, hogy ilyeneket meséljen rólad. Én kipenderíteném.
F/30
Elsovel egyetertek. Dobd ki szerintem is.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!