Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudnál bocsájtani egy olyan embernek, aki összetörte a szíved?
Én rólam mindenki úgy tudja,hogy nem.Mindig hangoztatom hogy nincs olyan erő,hogy én valakinek megtudjak bocsátani.
A nagy igazság viszont az,hogy egy könny elég hozzá,megbocsássak.
Nem bírnám megtenni,hogy ne bocsássak meg.
Így ezzel csak burkolom.
19F
20:14
20.12 vagyok. Megbocsátani a legritkább esetben jelenti azt, hogy újra kezdeni. A kettőnek csak ritkán van köze egymáshoz.
De akkor a te kérdésed inkább az újrakezdésről szól. Én azt gondolom, hogy még egy esélyt mindenki megérdemel, ha bizonyít.
Viszont, ha már többször átvágott, bántott, rosszul bánt veled, akkor nincs értelme.
itt most párkapcsolat dologra célzol? hogy a párod elhagy/megcsal/mittomén..
nos.. volt fentebb egy érdekes hozzászólás 19Ftől..(20:14)
hát.. őszintén hangzott szal kontrázok rá..lássuk:
ha összetörné a szívem a párom akkor nem tudom mennyi, de időbe telne amíg túl tenném magam a dolgon. legyen a szív összetörés oka bármi.
amíg nem teszem magam túl lélekben a dolgon, addig megbocsájtásra erősen hajló vagyok akár a srác írta fentebb..
ha elém áll a lány 1 nagyon jól megfogalmazott békülő szöveggel rádob egy kis sírást és megbocsájtok, de ha már túl teszem magam a dolgon utána már jöhet bőgve meg akármilyen jó dumával elküldöm a jóbüdös k*rva anyjába.
mert ha én egyszer valaki túl teszem magam akkor vissza nem tolatok.
oszt' az hogy ez a megbocsájtásra hajló időszak meddig tart azt nem tudom.. még nem törték össze a szívem igazán.. csak 1x egy plátói szerelem amibe én kergettem bele önmagam.
na az kb 1hónapig tartott mire "kihevertem"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!