Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randihely? Sár van, vizes minden, az éttermek, teázók unalmasak. Különleges, legfőképp romantikus randihelyek? Ötleteket várnék.
Figyelt kérdés
2011. febr. 20. 23:11
1/8 anonim válasza:
Nem tudom mennyire vagytok bevállalósak de a lépcsőházak sztem tök izgisek.
remélem budapesti vagy. K örúton, és a mellékutcákban rengeteg olyan ház van, ahova be lehet menni mert vagy nyitva vannak a kapuk vagy mert nyitva hagyták.
Iszonyat izgi ott egymásnak esni:D
2/8 A kérdező kommentje:
Fullra nem ismerem a csajt,szórakozóhelyen találkoztunk egyszer,vigyem randizni egy lépházba? :D:D:DD
2011. febr. 20. 23:16
3/8 anonim válasza:
Akkor meg csak jobb mégis a jól bevált étterem, nem? Aztán majd ha jobban ismeritek egymást, lehet bonyolítani: lépcsőház, aluljáró, híd alatt, metróalagút... :)
4/8 anonim válasza:
Milyenek vagytok ti pestiek? :)
5/8 anonim válasza:
Tartanék neki egy személyi edzést :D
6/8 anonim válasza:
Szórakozóhelyen találkoztatok, akkor menjetek el megint valami koncertre.
Ott nincs hideg és még szórakozhattok is.
Bár nem túl romantikus...
Vagy üljetek be egy jó kis sörözőbe.
Jobb tippem nincs.
Esetleg kiállítás, színház, mozi, ha szeretitek.
L/23
7/8 anonim válasza:
Első vok jó először nem is kell tényleg semmit villantani. Ismerd meg és utána kezd el új dolgokat keresgélni sztem. De sok sikert:)
8/8 anonim válasza:
aquapark vagy valamilyen fürdő...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!