Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesti randihelyek? Tippek?
Figyelt kérdés
Annyi különbséggel, hogy meleg srác vagyok.
Szeretnék a barátommal együtt lenni, megfogni a kezét, és megcsókolni. Ezt nem tehetem meg akárhol, ismert okokból. Olyan tippeket várnék ami szép és hangulatos, de nem feltétlen van az emberek orra előtt. Nem dugni akarunk a népligetes poénok nem viccesek a homofóbok pedig ha kérhetem tartsák meg maguknak. Tisztában vagyok vele, hogy utálnak. Kár lenne most a drága időt erre pazarolni...
F/18
2011. aug. 11. 22:04
2/17 anonim válasza:
Rocktogon,Viperoom,ZP bármelyik sarkikorcsma hidd el pasid bírni fogja
3/17 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan elmehettek a Gellért-hegyre is, vannak ott csendesebb, egyáltalán nem forgalmas helyek és szép is :)
4/17 anonim válasza:
várjatok most veszem észre hogy te is fiú vagy és a barátod is akkor ne hogy elmenjetek azokra a helyekre amit az előbb írtam...2. én voltam
5/17 A kérdező kommentje:
:) aranyosak vagytok, köszönöm, ha esetleg még vannak ötletek, szívesen fogadom őket :)
2011. aug. 11. 22:29
6/17 anonim válasza:
igaz, gellérthegy, budaivár, margitsziget..mindegyiknek vannak intimebb helyei, főleg ha nem csúcsidőben mentek amikor turistáktól zsong :)) meg az otthon is igaz...megleped egy gyertyafényes vacsival...nemtudom ez nálatok mennyire megy :)) vagy libegő? bár ott nagyon sokan vannak, de ha felértek van egy jó nagy erdő utakkal..most hogy jön a rossz idő csak nem lesznek annyian :)) csak találtok vmit ;)) nektek is jogotok van hozzá:))
7/17 anonim válasza:
Majd írd le, mit választottál és hogy sikerült a randi! :)
(egyébként a Gellért-hegyes vagyok)
8/17 anonim válasza:
előző vagyok:D jaaa és feneketlen-tó a 11.kerületben?? az jó nagy, és vannak totál elszeparált padok is...szerintem:))
9/17 anonim válasza:
én meg aki azt írta, hogy előző, az az előtti ;)) mindegy :)) majd írj mire jutsz ;))
10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm és lehet holnap sikerül is :P :) Majd írok :)
2011. aug. 11. 23:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!