Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Budapesti randihelyek? Tippek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesti randihelyek? Tippek?

Figyelt kérdés

Annyi különbséggel, hogy meleg srác vagyok.

Szeretnék a barátommal együtt lenni, megfogni a kezét, és megcsókolni. Ezt nem tehetem meg akárhol, ismert okokból. Olyan tippeket várnék ami szép és hangulatos, de nem feltétlen van az emberek orra előtt. Nem dugni akarunk a népligetes poénok nem viccesek a homofóbok pedig ha kérhetem tartsák meg maguknak. Tisztában vagyok vele, hogy utálnak. Kár lenne most a drága időt erre pazarolni...

F/18

2011. aug. 11. 22:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
2011. aug. 12. 01:47
 12/17 anonim ***** válasza:
Na, várjuk (legalábbis várom) az élménybeszámolót! :D Milyen volt? :)
2011. aug. 13. 22:46
 13/17 A kérdező kommentje:

Megállapítottuk hogy a Margitsziget túl forgalmas ahhoz, hogy ne okozzunk botrányt egy csókkal így aztán nem is próbálkoztunk. Viszont vannak kevésbé forgalmas helyek is, csak kevésbé kellemes. Végül a városligetbe mentünk este, ahol már nem voltak olyan sokan :) Ott már nem volt gond ha egymásnak dőlve feküdtünk a fűben :) Jó nem az út mellett, de nem mutogattak ránk ujjal sem.

Bár én sajnálom hogy el kell bújnunk. Kár hogy az emberek nem tudnak ennyit elfogadni. Semmi közerkölcsöt sértő nincs ha két srác kézenfogva sétál...

2011. aug. 13. 23:41
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Na jól van akkor :)

Tényleg rossz lehet így kapcsolatban élni. És hiába mondom, hogy ne érdekeljen, mások mit mondanak, az nem mindig olyan egyszerű.

További sok sikert a kapcsolatban! Én szurkolok :)

2011. aug. 13. 23:53
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Ha ilyen emberek lennének többségben mint te akkor jobb világ lenne Magyarországon...
2011. aug. 14. 00:01
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem tényleg, miért nem képesek ezt elfogadni. Ilyen is van. Sokkal, de sokkal rosszabb dolgok vannak a Földön, ebben az országban...
2011. aug. 14. 00:17
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

A válasz megírásának időpontja: 08-11 22:50

Na, én is örülök! :) Igen..valóban rossz lehet, hogy nem tudjátok nyíltan felvállalni, és én sem vágom rá, hogy ne foglalkozz vele...hisz biztos nem könnyű :) Sok rosszakaró ember van...pedig Nektek is megvan a jogotok a boldogsághoz, bármi is jelentse azt :) De megoldjátok ügyesen! ;)

2011. aug. 15. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!