Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legfőképp fiúkat kérdeznék hogy mondjon valaki fiúszemmel is véleményt. Mit gondoljak erről? Ez normális?
Én nem ilyen vagyok az biztos. Mindenki a saját jövőjének a kovácsa. :)
Ha nem tetszik, hogy szekál, mondd a szemébe. Fenyítsd meg. Ha nem hagyja abba dobod. Nem lehet rá másként hatni.
szia
bár én lány vagyok de van véleményem: az én barátom is 24 és 21 éves vagyok, de
ő is nagyon hajt hogy tanuljak és ha pihizek egy kicsit a tanulás miatt szalad hozzám hogy legyünk együtt
durva vigzsáim vannak, tudja hogy nagyon kell rájuk tanulni ezért lemond néhány taliról ha kérem de látom rajta hogy fájó szívvel.... a te barátod nem szerethet téged eléggé, vagy csak ki akarja élni magát és egy éven át csajozni flörtölni ugy hogy téged ilyen sz.ar szöveggel elraktároz a szekrénybe... szánalamas
helyedbe nem foglalkoznék vele. bár tudom hogy ezt könnyű mondani. dönts, ha 1 évre képes lemondani rólad akkor egyértelmü nem szeret
Ha valaki valakit a tanulmányi eredményei miatt szeret, akkor az mar rég rossz. Hol marad a szenvedély, a szerelem?
Abban igaza lehet egy előttem kommentelonek, hogy csak le akar pattintani, és ezt a nyomorult módját választotta.
PF
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!