Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Tűrjek vagy szakítsak?

Figyelt kérdés
A párommal 2 éve vagyunk együtt ebből 1 éve élünk együtt. Az első évben nagyon figyelmes,rendes,kedves volt. Sok időt töltöttünk együtt,mert nem talált munkát én pedig még tanultam/ok. Sajnos mostanában jó fél éve már hogy alig foglalkozik velem,kevesebb a szex(ami nem lenne akkora hatalmas probléma) sokszor ideges és csúnyán beszél velem. De ha kávé kell vagy ennivaló akkor kedvesen meg kér hogy csináljak majd ugyanolyan. Egyfolytában gépezik. Kb. Két hónapja a gyerekkori barátnőjével beszélgetett. A csaj nem volt szimpatikus mert 3-4 alkalommal is mondta hogy átjön bulizni hozzánk,de az utolsó pillanatban vagy lemondta vagy nem reagált semmire. Ezt a párom szülinapján is eljátszotta. Én 3 napra hazautaztam az apukámat elkísérni a kórházba és párom addig a barátjával át ment hozzá. Oké,ez nem volt baj. Most viszont egy másfél hete a 16 éves kollégájával egyfolytában beszélget. A csaj rá van kattanva ezt onnan tudom hogy anyósomnak egy helyen dolgoznak és neki mondta a lány hogy puszilja a páromat és azt mondta a párom majd írni fog neki és ezt adja át. Anyósom ekkor mondta hogy a menyasszonya(én) itt lakom. Anyósom szerint a lány semmit nem tud csak vihorászni egész nap. A párom vele beszél rengeteget velem pedig undok. Elhord Mindennek és még ezek után azt mondja szeret. Én viszont érzem hogy már nem. Azt is érzem vagy is tudom hogy szakítanom kell,de még annyira szeretem hogy képtelen lennék oösszepakolni és itt hagyni őt. Volt valaki ilyen hülye helyzetben? Mihez kezdjek? Hogy lépjek túl?

2015. aug. 2. 23:32
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
huh ez igen ...tényleg tünj el onnan ...neked legalább van választási lehetőséged
2015. aug. 4. 13:44
 22/24 A kérdező kommentje:
Miért? Esetleg Te is hasonló helyzetben vagy?
2015. aug. 5. 10:44
 23/24 anonim ***** válasza:
Na mizu?
2015. aug. 5. 11:41
 24/24 Girgoy ***** válasza:

Neba... A párod az anyjával fenyegetett meg?! Te, ha ez egy érett férfi, akkor én vagyok a római pápa. Az összes együtt! A kisfiú nem tud kiállni magáért, hanem (nem is az apjával, hanem) az anyjával fenyegeti meg a párját!

Ez tényleg egy őrültek háza, szerintem is lépj le. Ha egy debella állat az anyja, akkor szerezz magad mellé egy erős havert/rokont te is, és úgy tárgyaljatok, vagy ha ez nem megoldható, akkor tervezd meg, hogy olyan helyre lépsz le, ahová vagy nem tudnak követni, vagy ha igen, akkor fel lehet jelenteni magánlaksértésért, ha megjelenik. Már ha tényleg ennyire duzrva a helyzet és valós a fizikai terror veszélye, és nemcsak egy éretlen kisfarok mondja ezt üres fenyegetőzésként.

De bakker, ha nekem a párom ilyet modana, hogy majd az anyjától kapok, én az összes kapcsolatot azonnal megszakítanám vele, mint a sicc, mert ennél férfiatlanabb és bunkóbb dolgot el sem tudok képzelni, és menekülnék az egész őrült családtól...

Bocs az őszinte szavakért.

2015. aug. 5. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!