Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tűrjek vagy szakítsak?
Neba... A párod az anyjával fenyegetett meg?! Te, ha ez egy érett férfi, akkor én vagyok a római pápa. Az összes együtt! A kisfiú nem tud kiállni magáért, hanem (nem is az apjával, hanem) az anyjával fenyegeti meg a párját!
Ez tényleg egy őrültek háza, szerintem is lépj le. Ha egy debella állat az anyja, akkor szerezz magad mellé egy erős havert/rokont te is, és úgy tárgyaljatok, vagy ha ez nem megoldható, akkor tervezd meg, hogy olyan helyre lépsz le, ahová vagy nem tudnak követni, vagy ha igen, akkor fel lehet jelenteni magánlaksértésért, ha megjelenik. Már ha tényleg ennyire duzrva a helyzet és valós a fizikai terror veszélye, és nemcsak egy éretlen kisfarok mondja ezt üres fenyegetőzésként.
De bakker, ha nekem a párom ilyet modana, hogy majd az anyjától kapok, én az összes kapcsolatot azonnal megszakítanám vele, mint a sicc, mert ennél férfiatlanabb és bunkóbb dolgot el sem tudok képzelni, és menekülnék az egész őrült családtól...
Bocs az őszinte szavakért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!