Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, Lányok! Mi ti véleményetek? Szakítsak vagy türjek? Tovább lent!
A barátommal együtt vagyunk 2éve.Szeretjük egymást,az az én öt,aztán ő hogy mit érez nem tudom.Első szerelem mindkettönk számára.Minden oké.Tök jól meg vagyunk,ha én türök neki,dehát ez csak természetes.
Én 3éve ismerem a barátomat.A barátomnak van egy gyerekkori nagyon nagyon nagyon jó barátnöje.Imádnak együtt lenni talál a szó,és hála Istennek ez a csaj 3évvel nagyobb.
A mi kapcsolatunk eléggé komolynak mondható.
A lány romániába költzött a szüleivel,de minden évben hazalátogatnak mert itt élnek a nagyszülei.Amikor itt van a párom teljesen másképp viselkedik és teljesen másképp viszonyul hozzám.Ilyenkor filmeznek együtt,sétálgatnak dumálnak.Le nem mondaná értem,vagyis azért hogy velem legyen semmiért.
Nem elég az én bajom hogy itt van 3 honapig,kiderül,hogy ide költözik,az az Érdre,hogy tudjon Pesten járni egyetemre.Nem mondhatom hogy folyton,de majdnem minden délelött együtt sétálgatnak,elment a könyvtárba vele,filmezgetnek,söt mostanság délután is akarnak találkozni!
És még a legjobbat nem montam el ,egymás mellett laknak.Egy tömbházban,a párom a 6.os szám alatt a lány meg az 5.ös szám alatt.Én 2utcával feljebb lakom.Rengeteget küzdöttem és türtem már a páromnak és sok mindent megtettem már a páromért.A kapcsolatunk fennmaradása érdekében!
Nem tudom hogyha megéri-e a küzdelem,szerintetek?
És baromira félek a megcsalástol,a párom folyton hangoztatja hogy nagyon szeret,egyszerüen imád én vagyok az élete.de még is egy kerek napot nem találkoztunk és ha a drága baratnöje lehivja öt délután vele megy le és nem velem,mert a multkor mikor lehivta a lány öt,ö nem tudott lemenni mert éppen nálla voltam és nem szeretné öt visszautasítani megint!
Szerintetek mit tegyek?Harcoljak vagy hadjam ott?
Megéri vagy kár a gözért?
Szerintetek megcsalna?Vagy már megtette?
Mit tegyek?
(Hozzá füzném azt is hogy a lány épp most van tul egy komoly kapcsolaton,csupán bulinzni akaró "engedd el a hajam" típus!)
hááát.. szerintem épp eleget engedtél már te. mondd neki, hogy így nem fog működni a dolog, ha nem változtat, szakítás lesz. ha valóban nem változhat, akkor egy könnyet sem érdemel, hagyd a fenébe.
ideje megfordítani a dolgokat; küzdjön ő (ha akar)
"se veled se nélküled élni nem tudok.."
Ha nagyon szereted a barátodat akkor küzdj érte!
Amúgy mennyi idősek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!