Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vele? Vagy tűrjem tovább?
Pár hónapja járunk,és neki magyarán dughatnékja volt,ezért kitalálta hogy igyunk. Kérdeztem tőle hogy le akarsz itatni? És mondta hogy igen. Mert én nemet mondtam neki a dugásra. (Bocsi hogy így fogalmazok,de ez van.) És szó szerint le akarta rólam rángatni a nadrágot, majd párnákat és takarót tett a fejemre,és rá feküdt. Mikor mondtam neki hogy szálljon le,akkor nem szállt le,mikor megint szóltam neki hogy most fejezze be mert nem kapok levegőt,akkor le szállt rólam. A fenekem is csipkedte,meg csapkodta. És olyan furcsa vigyor volt az arcán. És van egy legjobb barátom, 10 éve ismerem, ő is velünk szokott jönni bulizni,és múltkor a buliban a haverommal sokat beszélgettünk,és a pasim meg a haveromtól kérdezgette hogy miket beszéltünk? És nem rég kérdezte hogy nála alszok e? Én pedig mondtam hogy most nem,erre azzal jött,hogy néha komolyan azt hiszi,hogy én mással alszok. Meg hogy azért ilyen,mert őt megcsalták. Pedig nekem mondta a haverja, hogy ő meg a nője úgy tudják hogy nem csalta meg őt senki. És a párnákat még csapkodta is,mikor poénból mondtam neki hogy jó akkor 1 hónapig nincs semmi *rácsapott* jó,akkor 3 hónapig nincs semmi *megint rácsapott* és ez így ment. Mikor mérgesen kérdeztem hogy meg akarsz ölni? Mondta hogy dehogyis! De mikor haza kísért annyira rendes volt...
17L / a pasim 18F
te, most én tényleg nem akarlak bántani, de olyan hihetetlenül idegesítő stílusban írsz, hogy az agyam kib@szom a csukott ablakon.
nem azért, de egyszerűen fáj olvasni, hogy annyi eszed van mint egy amőbának. nem szeretek embereket megalázni, de nálad valamiért nem érzek semmi bűntudatot. ez pont megfelelő gondolkodás egy 11-12 éves kislánynak, de te gyakorlatilag 1 éven belül házasodhatsz és szavazni fog, ami több mint riasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!