Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítsak vele? Vagy tűrjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vele? Vagy tűrjem tovább?

Figyelt kérdés

Pár hónapja járunk,és neki magyarán dughatnékja volt,ezért kitalálta hogy igyunk. Kérdeztem tőle hogy le akarsz itatni? És mondta hogy igen. Mert én nemet mondtam neki a dugásra. (Bocsi hogy így fogalmazok,de ez van.) És szó szerint le akarta rólam rángatni a nadrágot, majd párnákat és takarót tett a fejemre,és rá feküdt. Mikor mondtam neki hogy szálljon le,akkor nem szállt le,mikor megint szóltam neki hogy most fejezze be mert nem kapok levegőt,akkor le szállt rólam. A fenekem is csipkedte,meg csapkodta. És olyan furcsa vigyor volt az arcán. És van egy legjobb barátom, 10 éve ismerem, ő is velünk szokott jönni bulizni,és múltkor a buliban a haverommal sokat beszélgettünk,és a pasim meg a haveromtól kérdezgette hogy miket beszéltünk? És nem rég kérdezte hogy nála alszok e? Én pedig mondtam hogy most nem,erre azzal jött,hogy néha komolyan azt hiszi,hogy én mással alszok. Meg hogy azért ilyen,mert őt megcsalták. Pedig nekem mondta a haverja, hogy ő meg a nője úgy tudják hogy nem csalta meg őt senki. És a párnákat még csapkodta is,mikor poénból mondtam neki hogy jó akkor 1 hónapig nincs semmi *rácsapott* jó,akkor 3 hónapig nincs semmi *megint rácsapott* és ez így ment. Mikor mérgesen kérdeztem hogy meg akarsz ölni? Mondta hogy dehogyis! De mikor haza kísért annyira rendes volt...

17L / a pasim 18F

2011. aug. 11. 18:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Mióta nem voltatok együtt, lehet már annyira ki volt éhezve, hogy elment az esze. Egyébként ha a fejedre dobott takarót, miért nem tépted le rögtön? Szexel meg nem érdemes pasit zsarolni, mert egyszer azt veszed észre, hogy másnál van.
2011. aug. 11. 20:38
 12/17 A kérdező kommentje:
kb. 2,5 hete nem voltunk együtt
2011. aug. 11. 21:15
 13/17 anonim ***** válasza:
94%
ez egy gyerekes bunkó nem való még neki barátnő h tudtál leállni vele nem kérdés szakítanod kell a saját érdekedben!
2011. aug. 14. 17:08
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
bocs a fogalmazásért,de szerintem : Jó megb@sz párszor és ott hagy. a furcsa vigyor meg a részegségtől volt. én soha nem mernék egy csajjal se igy viselkedni, ez szerintem nem normális ember.
2011. aug. 14. 17:34
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Csak egyszer kerüljön az a köcsög a csontos kezem alá!
2011. aug. 14. 17:40
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan, egy 18 éves fiúnak tombolnak a hormonjai. Az én pasim is kiakadna még 38 évesen is, ha 2 hetente szexelnék vele, és nemcsak megdugni akar. Szexel ne zsarold, nem a legjobb megoldás.
2011. aug. 14. 17:48
 17/17 A kérdező kommentje:
Sőőőt,csak 12 nap volt.
2011. aug. 15. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!