Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, Lányok! Mi ti véleményetek? Szakítsak vagy türjek? Tovább lent!
A barátommal együtt vagyunk 2éve.Szeretjük egymást,az az én öt,aztán ő hogy mit érez nem tudom.Első szerelem mindkettönk számára.Minden oké.Tök jól meg vagyunk,ha én türök neki,dehát ez csak természetes.
Én 3éve ismerem a barátomat.A barátomnak van egy gyerekkori nagyon nagyon nagyon jó barátnöje.Imádnak együtt lenni talál a szó,és hála Istennek ez a csaj 3évvel nagyobb.
A mi kapcsolatunk eléggé komolynak mondható.
A lány romániába költzött a szüleivel,de minden évben hazalátogatnak mert itt élnek a nagyszülei.Amikor itt van a párom teljesen másképp viselkedik és teljesen másképp viszonyul hozzám.Ilyenkor filmeznek együtt,sétálgatnak dumálnak.Le nem mondaná értem,vagyis azért hogy velem legyen semmiért.
Nem elég az én bajom hogy itt van 3 honapig,kiderül,hogy ide költözik,az az Érdre,hogy tudjon Pesten járni egyetemre.Nem mondhatom hogy folyton,de majdnem minden délelött együtt sétálgatnak,elment a könyvtárba vele,filmezgetnek,söt mostanság délután is akarnak találkozni!
És még a legjobbat nem montam el ,egymás mellett laknak.Egy tömbházban,a párom a 6.os szám alatt a lány meg az 5.ös szám alatt.Én 2utcával feljebb lakom.Rengeteget küzdöttem és türtem már a páromnak és sok mindent megtettem már a páromért.A kapcsolatunk fennmaradása érdekében!
Nem tudom hogyha megéri-e a küzdelem,szerintetek?
És baromira félek a megcsalástol,a párom folyton hangoztatja hogy nagyon szeret,egyszerüen imád én vagyok az élete.de még is egy kerek napot nem találkoztunk és ha a drága baratnöje lehivja öt délután vele megy le és nem velem,mert a multkor mikor lehivta a lány öt,ö nem tudott lemenni mert éppen nálla voltam és nem szeretné öt visszautasítani megint!
Szerintetek mit tegyek?Harcoljak vagy hadjam ott?
Megéri vagy kár a gözért?
Szerintetek megcsalna?Vagy már megtette?
Mit tegyek?
(Hozzá füzném azt is hogy a lány épp most van tul egy komoly kapcsolaton,csupán bulinzni akaró "engedd el a hajam" típus!)
Elöször is köszönöm a gyors válaszokat! :>
Az én életkorom 18 a párom meg 19 éves.
hagyd ott, sokkal hasznosabban is tölthetnéd az idődet.
mondjuk egy helyesírási szótárral.
amúgy ne tűrd, egyértelmű, hogy nem vagy olyan fontos neki, mint a másik lány.
lehet kedvel, lehet szeret, de semmiképp sem szerelmes beléd.
Én nem bírnám elviselni! Velünk is volt ilyen, bár azért ennél enyhébb verzió, hetente, vagy kéthetente találkoztak kb fél órára, de azért ezek eléggé érzelgős beszélgetések voltak szerintem a falra másztam tőle...
aztán amikor már nem bírtam tovább akkor nyilván látta rajtam, hogy valami nem oké, elmondtam nagynehezen hogy mi a baj ( nem akartam először, mert igazából nem sok közöm van hozzá, hogy kivel barátkozik), aztán kiszedte belőlem és azóta se találkoztak a lánnyal.
Nem biztos, hogy ez a legjobb megoldás, de akkor is, ő csak egy barát, te meg elvileg az a lány vagy, akivel az életét akarja leélni jó esetben. Gondolom van még rengeteg barátja a barátodnak, akkor se maradna egyedül.
De ez azért durva, hogy ennyiszer találkoznak, erről muszáj beszélnetek, ez azért kemény helyzet... és megalázó is kissé számodra, ne hagyd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!