Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiuk, Lányok! Mi ti véleményet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, Lányok! Mi ti véleményetek? Szakítsak vagy türjek? Tovább lent!

Figyelt kérdés

A barátommal együtt vagyunk 2éve.Szeretjük egymást,az az én öt,aztán ő hogy mit érez nem tudom.Első szerelem mindkettönk számára.Minden oké.Tök jól meg vagyunk,ha én türök neki,dehát ez csak természetes.

Én 3éve ismerem a barátomat.A barátomnak van egy gyerekkori nagyon nagyon nagyon jó barátnöje.Imádnak együtt lenni talál a szó,és hála Istennek ez a csaj 3évvel nagyobb.

A mi kapcsolatunk eléggé komolynak mondható.

A lány romániába költzött a szüleivel,de minden évben hazalátogatnak mert itt élnek a nagyszülei.Amikor itt van a párom teljesen másképp viselkedik és teljesen másképp viszonyul hozzám.Ilyenkor filmeznek együtt,sétálgatnak dumálnak.Le nem mondaná értem,vagyis azért hogy velem legyen semmiért.

Nem elég az én bajom hogy itt van 3 honapig,kiderül,hogy ide költözik,az az Érdre,hogy tudjon Pesten járni egyetemre.Nem mondhatom hogy folyton,de majdnem minden délelött együtt sétálgatnak,elment a könyvtárba vele,filmezgetnek,söt mostanság délután is akarnak találkozni!

És még a legjobbat nem montam el ,egymás mellett laknak.Egy tömbházban,a párom a 6.os szám alatt a lány meg az 5.ös szám alatt.Én 2utcával feljebb lakom.Rengeteget küzdöttem és türtem már a páromnak és sok mindent megtettem már a páromért.A kapcsolatunk fennmaradása érdekében!

Nem tudom hogyha megéri-e a küzdelem,szerintetek?

És baromira félek a megcsalástol,a párom folyton hangoztatja hogy nagyon szeret,egyszerüen imád én vagyok az élete.de még is egy kerek napot nem találkoztunk és ha a drága baratnöje lehivja öt délután vele megy le és nem velem,mert a multkor mikor lehivta a lány öt,ö nem tudott lemenni mert éppen nálla voltam és nem szeretné öt visszautasítani megint!

Szerintetek mit tegyek?Harcoljak vagy hadjam ott?

Megéri vagy kár a gözért?

Szerintetek megcsalna?Vagy már megtette?

Mit tegyek?

(Hozzá füzném azt is hogy a lány épp most van tul egy komoly kapcsolaton,csupán bulinzni akaró "engedd el a hajam" típus!)

2011. aug. 19. 19:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hát én merőben máshogy állok a kérdéshez, mint a többiek, ahogy elnézem. Nekem a barátaim az elsők, és a 2 legjobb barátom speciel fiú. Mi ugyan nem napi szinten, de heti szinten találkozgatunk, és van, hogy náluk is alszok. Sose volt ebből semmi baj, egészen addig, amíg az aktuális pár valamelyik oldalról hisztizni nem kezd. Mivel egymás mellett vannak nem értem miért olyan meglepő, hogy napi szintjen látják egymást. Te is ezt tennéd, ha egy nagyon jó barátod szomszédságában laknál. Ha zavar a dolog, akkor mondd meg, hogy szeretnéd, ha egy kicsivel több időt fordítana rád, mert elhanyagolva érzed magad a másik lány mellett. Ha kell, legyen jelen a csaj is. Eltiltani ne tiltsd, nincs értelme, és ha van egy kis esze, nem is hagyja, hanem kipenderít. Szakítani meg szerintem baromság ilyesmi miatt, de ha neked ennyire zavaró a dolog, akkor az a te dolgod. De nálunk pl az a rend, hogy ha valakinek a párja sokat nyafog a barátságunkra, akkor az repül. Szó sincs megcsalásról, vagy bármi ilyesmiről, csak nem tűrjük a hisztériákat, meg az érzelmi zsarolással élőket.
2011. aug. 22. 00:31
 12/12 szerelmes lány11 válasza:
Sztem az a legjobb ha ezt az egészet megbeszéled vele! Akkor tudni fogja mit érzel, s te is megtudod hogy ő valójában mit érez, irántad s egyben a barátnője iránt.
2011. aug. 22. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!