Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vagy türjek?

Figyelt kérdés
Először is, együtt voltunk a barátommal egy évig, majd megcsalt és szakítottunk. Egy évig külön voltunk, most pedig újra együtt vagyunk. Minden szép és jó volt addig amíg nem találtam egy smst a telójába. Jó tudom csúnya dolog más dolgait ellenőrizni... A csaj írta neki h "találkozhatnánk hergecem hiányzol" blabla.. persze kiakadtam és egyből megkerestem egy közösségi oldalon és írtam neki egy levelet. De a barátom annyira kiakadt h ezt nem így kell megoldani h írok neki :S meg persze azt is mondta h nincs köztük semmi...elég érdekes. Nem tudom hogy mit tegyek...ha szeret akkor nem foglalkozna más csajokkal :S vagy ilyenkor mivan ? :(
2011. jún. 28. 13:21
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Szakíts... De úgy is tűrni fogsz. :)
2011. jún. 28. 13:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Megcsalt akkor is.

Megcsal most is.

Szerintem ez elég egyértelmű.

Tűrni meg akkor tűrj, ha ez neked így megfelel.

2011. jún. 28. 13:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer megcsalt, még egyszer meg fog, mert te ezt eltűröd. Nem éltek házasságban, ugye? Nincs közös vagyon, gyerek? Akkor nem kell mindig megbocsátanod. Tartsd magad annyira, hogy jobb pasi jár neked, nem egy olyan, aki megcsal.
2011. jún. 28. 13:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Szakíts, ez nem kérdés, persze, most azt mondja, hogy megváltozik, de ne hidd el, amit mond, ha egyszer megtette, többször is meg fogja. Biztosan találsz olyat, aki megbecsül, és nem csal meg.
2011. jún. 28. 13:28
 5/6 anonim ***** válasza:
szakits. ha tűrsz, akkor szenvedsz még pár évet, vagy többet, és aztán jössz rá hogy most szakitanod kellett volna... hiába igér bármit is, meg fog csalni ujra és ujra. max jobban odafigyel a telefonjára..
2011. jún. 28. 13:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Várd meg a lány magyarázatát.
2011. jún. 28. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!