Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megoldás erre? Szakitsak?
Adott egy nő . 2 honapja együtt vagyunk . Mindent megteszek neki , amit ő is viszonoz de sokkal kevesebbet ad mint én . Bár nekem elég .
A probléma mindenen behisztizik , megharagszik .
Volt olyan hogy szolt egyszer csak hogy ma tamás névnap van . Megköszöntem , majd felköszöntöttem a legjobb barátom . Erre megharagudott mert nem jutott eszembe hogy a 2 hete beszélt ,, mi lenne a gyermeked neve " beszélgetésben a tamást tüztük ki célul ha lesz közös gyerek . Ami 10 ev minimum ..
Hozzáteszem akkor már levezettem 1300 km-t mivel fuvarozom . Ilyeneken megy a vita , es nem gyozok bocsanatot kerni ...
hát, hogy is mondjam...erre nem a szakítás a megfelelő szó...
MENEKÜLJ!!!!!
"Mindent megteszek neki , amit ő is viszonoz de sokkal kevesebbet ad mint én . Bár nekem elég .
A probléma mindenen behisztizik , megharagszik . "
Megoldás? Tegyél mindenben a kedvére, csinálj mindent úgy, ahogy ő akarja és akkor lehet, hogy békén hagy, bár emberszámba nem fog venni.
Másik megoldás: kiállsz magadért. Ekkor vagy elkezd tisztelni, vagy legalábbis visszavenni, vagy elhagy mert nem vagy csicskáztatható, ami neki kéne.
Tapasztalatból mondom, hogy jobban jársz, ha kiállsz magadért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!