Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok mikor értik meg, hogy ők sokkal könnyebb helyzetben vannak?
ha lány vagy, mi történik veled?
Leszólitanak az utcán, társkeresőn kapsz napi 10 levelet, szal nagyon sok pozitiv jön be. Ettől persze jó kisugárzásotok lesz.
És mit mondtok? Hülye balf.asz pasik, nincs önbizalmuk a lányokhoz, nincs kisugárzásuk. De önbizalom, és kisugárzása nem annak lesz, akinek lesz MIRE?
Nektek sokkal könnyebb, de hiába vagy akár top pasi is, nekünk nem irnak társkeresőn, nem szólitanak le az utcán. Igy hogy is legyünk magabiztosak? Egymásután 3 pofáraesés, hümm, igy nehéz emelt fővel, kisugárzóan menni az utcán. Mindig, minden szép lánynak 20 évesen 1000 ismerőse van. Egy rondább pasinak? Nem is igazoljátok vissza.
Ezen picit el tudtok gondolkodni?
Miért abból indulsz ki, mit "lájkolnak" a közösségi oldalon. Menj ki az utcára a valódi világba, állj fel a gép mögül, és menj emberek közé. Aki hazudik magáról, élőben úgyis kiderül, onnantól elásta magát nálam, hogy másnak adta ki magát. Igen, én is teszteltem egyszer nőként, ugyanezt tapasztaltam fordítva, nagyon könnyen ráröppentek a pasik, tanulságos volt, de én nem akartam találkozni, csak felmértem, mi a reakció, ha nem egy átlagos női profil van fent egy társkeresőn, hanem teletűzdelem extrákkal. Szemben átlagosnak látszó saját magammal.
De én felhagytam ezekkel az oldalakkal, nem társkeresőzök, nem reális. A nagy többség szépít, és gyorsan a közepébe akar vágni a dolgoknak. Én meg lassan nyílok meg.
A közösségi oldalakat meg nem ismerkedésre használom, nem igazolok vissza egy idegent.
Kerdezo, te rendesen belezavarodtál már ebbe a dologba.Sztem pihentetned kellene ezt a témát.De komolyan, igy be fogsz kattani!
Egyszeruen a jol kinezo embereknek mindig szerencsejuk lesz a kapcsolatok teren.Mindegy, hogy ferfi vagy no.
En csúnya no vagyok, a kutya nem vesz eszre, nem szolitanak le, semmi érdeklodest nem kapok pasiktol.De emiatt puffogni, az már a vég...El fognak kerulni az emberek, mégcsak baratkozni se fognak veled, egyik nem se, ha igy nyafogsz.
55-ös vagyok
Nem finnyásság nem összejönni valakivel ha annak csak azért kell nő mert unja a prostizást, hanem józan ész.
A pasik mikor ertik meg, hogy csak a csinosabb nok vannak talan konnyebb helyzetben.
Az a lany, aki nem egy szexis cicababa szinten nem fog pozitiv visszajelzest kapni, mert a fiuk tobbsege meg ha kedveli is, inkabb arra var,hogy a szexis csaj jojjon, az atlagos lanyt meg baratnak tartja.
A csinosabb lanyoknak tobb lehetoseguk van valogatni es ebben a tekintetben van csak konnyeb dolguk. Ha valaki leszolitja, akkor udvariasan kell elhajtani, mert kulonben hulye pi lesz belole, csakhogy ha udvarias, akgy ertelmezi a legtobb pasi, hogy baratsagos, vagyis nem akarjak feladni, es ez megint azzal jar, hogy a vegen a fuck off a megoldas,hogy vegre lekopjon a pasi.
A pasik nem ertik meg,hogy csak azert mert odamennek egy lanyhoz, az nem jogositja fel oket egy positiv valaszra automatikusan. Es a pasik nem ertik meg, hogy ha tetszik ha nem, nekik tobbet kell kezdemenyezni. Mert ok a himek.
Szoval ha valamelyikotok azt hiszi,hogy olyan konnyu a lanyoknak allandoan resen lenni, allandoan elhajtani azokat akik nem jonnek be, a stressz, hogy legyen kedves de hatarozott, baratsagos de nem batorito. EZ SE KONNYU!!
Es mar bocsanat, de az a pasi, aki 3 pofara eses ilyen erzekeny, az csak egy kisfiu meg, nem ferfi.
A ferfi ugy fogja fel, hogy "nem jottem be neki, mert mas az izlese, kovetkezo" Nincs olyan, hogy elutasitas, csakrossz idozites vagy kulonbozo izlesek. De ehhez fel kell noni.
Utolsó! Még mindig könnyebb válogatni valami közül, mint a semmi közül! Ez leesett neked?
És...
"Es a pasik nem ertik meg, hogy ha tetszik ha nem, nekik tobbet kell kezdemenyezni"
Ha ige nem írtad volna a "tobbet" szót, most nagyon morcosan néznék! :D
65-os. A valamibol valogatni nem mindig jelent sikert.
En is a tobbseg vagyok, atlagos kinezetu, akikbol valogathatk, azok nosek, csak szexet akarnak, messze laknak vagy komplett idiotak, akikkel hosszutavu kapcsolatot lehetni kialakitani azok nincsenek sehol.
Szoval NEM erek semmit a tobb leheosegemmel, mert olyan mintha nem lenne egyaltalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!