Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányok mikor értik meg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok mikor értik meg, hogy ők sokkal könnyebb helyzetben vannak?

Figyelt kérdés

ha lány vagy, mi történik veled?

Leszólitanak az utcán, társkeresőn kapsz napi 10 levelet, szal nagyon sok pozitiv jön be. Ettől persze jó kisugárzásotok lesz.

És mit mondtok? Hülye balf.asz pasik, nincs önbizalmuk a lányokhoz, nincs kisugárzásuk. De önbizalom, és kisugárzása nem annak lesz, akinek lesz MIRE?

Nektek sokkal könnyebb, de hiába vagy akár top pasi is, nekünk nem irnak társkeresőn, nem szólitanak le az utcán. Igy hogy is legyünk magabiztosak? Egymásután 3 pofáraesés, hümm, igy nehéz emelt fővel, kisugárzóan menni az utcán. Mindig, minden szép lánynak 20 évesen 1000 ismerőse van. Egy rondább pasinak? Nem is igazoljátok vissza.

Ezen picit el tudtok gondolkodni?

2015. jún. 24. 23:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/82 anonim ***** válasza:
25%
Indokold már meg, miért pontoztál le, amikor én itt értelmes válaszadó vagyok, és bőségesen kifejtettem a meglátásomat! :)
2015. jún. 24. 23:57
 22/82 anonim ***** válasza:
69%

# 21/21 Időpont ma 23:54 - Ne is foglalkozz velük, ezek megkeseredett töketlen pojácák, és szemmel láthatóan lenézik a női nemet. Kinek kell ilyen?

Nekem pont abból lett elegem, hogy a töketlenek, az anyuci elkényeztetett élhetetlen pici fiacskái, a szélsőségesen gondolkodók, a kimozdíthatatlanok, a másik emberre rátelepedők, az erőszakosan nyomulók, a lusták és a bunkók találtak meg. Olyanok, akik irányt nem tudok érezni semmit. Én meg úgy döntöttem, hogy élek úgy, ahogy nekem tetszik, és ha közben találkozom olyannal, aki iránt többet érzek, és esélyem is van, hogy ez kölcsönös legyen, akkor lépek.

Az ilyen keserű Jóskák meg boldogítsanak mást.

2015. jún. 24. 23:59
 23/82 A kérdező kommentje:

"arra még nem gondoltál, hogy pont ezért nehéz? Ha lány vagy, nem viselkedhetsz így, nem szólíthatod le a neked tetsző embereket, nem írhatsz napi 15 levelet."

MI VAN???

Mi az, hogy nem? Ki titja meg? És neked mégis, miért PONT az a pasi kell, aki nem foglalkozik veled? A többi 20 nyomulót meg észre sem veszed?

OK, lássuk a legutóbbit. Megvan a kiszemelt lány, buliból, nevet kiszedtem. Van belőle jó sok, de megtaláltam ok. Irok, mikor jön buliba. Nem tudom, elfoglalt lányka vagyok. Egy hónap múlva megint. Áááá most hanyagolom a bulikat. Megint irok, nem jön válasz. 1 hét után kapcsolatban. Én meg törlöm+tiltom, mese vége.

Akkor nekem milyen eszköztáram is van???

2015. jún. 25. 00:03
 24/82 anonim ***** válasza:
29%

A 15-ös hatalmas marhaságot írt,ennél nagyobb butaságot már régen olvastam itt,pedig van bőven ezen az oldalon... :D

Nagyon buta szegény,miért ne kezdeményezhetne egy nő?Pontosan ugyanannyi joga van hozzá,mint egy férfinak.Azt pedig,hogy hogyan veszik a férfiak a közeledést,az egyéni preferencia.

DE aki normális,értelmes férfi,az örülne neki ha egy nő kezdeményezne nála.

Mondjuk az nem ártana,ha nem a legjóképűbb izmos bunkó gyerekek között keresnéd,de hát minek mondani... :/

Csak hát mivel én nem tartozom a bunkó kategóriába,meg nem születtem helyesnek,így aztán nemhogy nő nem kezdeményezett nálam soha,de még amikor én kezdeményeztem is,le lettem koptatva 1 mp alatt...

Pedig én örülnék neki,ha kezdeményezne nálam egy nő,de tudom nincsen esélyem rá.Mivel idáig sem érdekeltem őket egyáltalán... :/

Ja és megnézném hogyan éreznéd magadat nőként,mikor egész életedben az ellenkező nemtől azt látod és hallod,hogy milyen nyomoréknak néznek,kinevetnek,megaláznak és egyetlen jó szót soha nem kapnál tőlük,de még csak rád sem néznek,bármerre is mész.Mindezt azért kapom,mert nem helyesnek születtem,átlagos kinézettel meg semmire nem megyek,mindegyik nő csak a jóképűeket akarja,semmi mást. :/

Nos?

24/F

2015. jún. 25. 00:03
 25/82 anonim ***** válasza:
62%

23: De azt magyarázza már meg nekem valaki, ha egy fiúnak az a gondja, hogy a nők nem állnak vele szóba, akkor ha ide téved 2 nő, aki szivesen beszélget velük, mért a bántalmazás és az elmarás a válasz? Nem az a logikus, hogy örül végre és viszonozza a barátságosságot, és megpróbál minél közelebb kerülni a nőhöz?

Vagy tán csak nem hiszi azt, hogy a megnyilvánulása kapcsolatteremtő és barátságos és vonzó volt?:-o

2015. jún. 25. 00:04
 26/82 A kérdező kommentje:

24, plusszba: itt azt kell látni, hogy én voltam a "dolgozó", a próbálkozó, sikerült? Nem. A lány magasról leszarhatott mindent! Neki sikerült? Naná hogy igen!

Lehet, hogy nincs sok eszköztárad, de nem arról szólt idáig a fáma, hogy nem kellenek a töketlen pasik? Ja, bocs jóképű, az feülir mindent? Te akkoris VÁLOGATHATSZ!

2015. jún. 25. 00:06
 27/82 anonim ***** válasza:
37%
Ne buliban ismerkedj, és ne is társkeresőn.
2015. jún. 25. 00:06
 28/82 anonim ***** válasza:

" megnézném hogyan éreznéd magadat nőként,mikor egész életedben az ellenkező nemtől azt látod és hallod,hogy milyen nyomoréknak néznek,kinevetnek,megaláznak és egyetlen jó szót soha nem kapnál tőlük,de még csak rád sem néznek,bármerre is mész"

Pont ezt írtam le.

De mivel nem vagy képes elhinni, ezért fszság. értem.

Nyugodtan szidalmazd és fszozd le továbbra is a nőket, akik szóba állnak veled, alázd meg őket az interneten jól, hátha akad valaki, aki erre bukik, én viszont jelentem, hogy ez bántalmazás, amit csinálsz, ami nemhogy párkapcsolathoz nem vezet, de szerintem hamarosan bíróság elé is fog állítani valaki.

2015. jún. 25. 00:07
 29/82 anonim ***** válasza:
40%
Gondolom, a bulikon kívül is van érdeklődési köröd. Ha nincs, az elég baj...
2015. jún. 25. 00:07
 30/82 anonim ***** válasza:
65%
A lepontozásomból látszik, hogy tök felesleges értelmes, normális embernek lennem, úgyis lehúzzák itt az embert. :D Ha egy utolsó gyökér lennék, akkor meg azért. Szóval szar ez az oldal, itt is hagyom a retekbe. Ez egy troll kérdés, ami lepontozásra megy.
2015. jún. 25. 00:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!