Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányok mikor értik meg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok mikor értik meg, hogy ők sokkal könnyebb helyzetben vannak?

Figyelt kérdés

ha lány vagy, mi történik veled?

Leszólitanak az utcán, társkeresőn kapsz napi 10 levelet, szal nagyon sok pozitiv jön be. Ettől persze jó kisugárzásotok lesz.

És mit mondtok? Hülye balf.asz pasik, nincs önbizalmuk a lányokhoz, nincs kisugárzásuk. De önbizalom, és kisugárzása nem annak lesz, akinek lesz MIRE?

Nektek sokkal könnyebb, de hiába vagy akár top pasi is, nekünk nem irnak társkeresőn, nem szólitanak le az utcán. Igy hogy is legyünk magabiztosak? Egymásután 3 pofáraesés, hümm, igy nehéz emelt fővel, kisugárzóan menni az utcán. Mindig, minden szép lánynak 20 évesen 1000 ismerőse van. Egy rondább pasinak? Nem is igazoljátok vissza.

Ezen picit el tudtok gondolkodni?

2015. jún. 24. 23:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/82 anonim ***** válasza:
89%

27: Nem járok buliba!

Se semmiféle szórakozóhelyre.

Azok az egyéjszakás kalandokra vadászókkal vannak teli. Nem csoda, hogy ott nem vagy sikeres. Abból nem lesz párkapcsolat. Van ismerősöm, aki ott sikeres, de 1 hetes kapcsolatok jönnek csak össze neki, és még ott sem tart, ahol te, ugyanis ezek miatt minden évben 2 hetet a pszichiátrián tölt, annyira megviselik. Nem embernek való dolgok ezek.

2015. jún. 25. 00:09
 32/82 anonim ***** válasza:
77%
Pár évvel ezelőtt mászkáltam a városban, beültem egy gyorsétterembe enni és olvasni. Odaült az asztalhoz egy számomra idegen pasi. A következő percekben folyamatosan ezt ismételgette: "szia, hogy vagy", az első után váltottam vele két szót, de aztán kezdte elölről. Nagyon idegesítő volt, úgyhogy gyorsan befejeztem a szendvicset, eltettem a könyvet, és leléptem.
2015. jún. 25. 00:13
 33/82 anonim ***** válasza:
76%
Egy másik alkalommal buszról szálltam le, és leszólított egy pasi, beszélgettünk, én nem akartam tőle többet, de én olyan vagyok, aki képes beszélgetni férfiakkal minden további nélkül, ő meg tudomásul vette, hogy nem akarok többet, csak beszélgetni, legalábbis szóban, aztán elkezdte ecsetelgetni, mennyire fél a robotoktól és milyen veszélyes a mesterséges intelligencia, mert egyszer majd átveszik tőlünk az uralmat és a robotok leigázzák az emberiséget. Nem sokon múlt, hogy ne nevessem ki a nyílt utcán. Aztán elkezdett a scientológiáról beszélni. Nos vele bunkónak kellett lennem, mert akárhogy próbáltam szabadulni a beszélgetésből, tényleg volt más dolgom is, nem akart a dolgomra engedni, úgyhogy egyszer csak fogtam magam, hátat fordítottam, és távoztam. Utánam kiáltott még, mekkora bunkó vagyok, nem érdekelt. Azóta szerencsére nem futottam vele össze.
2015. jún. 25. 00:23
 34/82 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező, egy jó pasinak se teszem szét csak úgy a lábam egy csettintésre, nem vagyok qrva, te szerencsétlen...
2015. jún. 25. 00:23
 35/82 anonim ***** válasza:
76%
Volt még egy kirívó esetem, ez társkeresőn. Az illetőről gyorsan kiderült, hogy szélsőséges politikai nézeteket vall, és rövid időn belül már nem volt más témája. Ráadásul képes volt azért hisztizni, mert nem ültem nonstop a gép előtt, hogy vele beszéljek, és mertem intézni más dolgomat is a gépen kívüli valós életemben. Őt letiltottam, volt ilyen funkció.
2015. jún. 25. 00:25
 36/82 anonim ***** válasza:
48%

29-es.

Fogadjunk hogy megcáfolom az állításodat egyetlen mondattal,mert Te biztosan nem ezt kaptad.

Ha felvettél egy csinosabb ruhát,szoknyát esetleg és kimentél az utcára,ne mondd már nekem hogy egyetlen férfi sem nézett meg.És egy sem kezdeményezett nálad,vagy tette szóvá,hogy tetszel neki.Na látod... :)

Velem egyetlen nő sem áll szóba,és már rég nem erről szól nálam a dolog,tudod.

Ha egy nő szívesen akarna Velem beszélgetni,azt megtehetné privátban.Tudom nincs ilyen,de nem baj,mert már megszoktam,mondhatni az életem része lett ez.

Élőben is szívesen venném nők társaságát,de rám se hederítenek.

Tudod az egy kezemen meg tudnám számolni hány nő volt velem kedves egész életemben.A családom női tagjai,és ennyi.

Szóval nekem már nem számít ez az egész,a nők így bánnak velem,hát jobbra tőlem se számítsanak,kivéve aki megérdemli ugye.

2015. jún. 25. 00:26
 37/82 anonim ***** válasza:
59%
Kérdező, mégis mit vársz a nőktől, ha ilyen lenézően beszélsz velük és róluk?
2015. jún. 25. 00:29
 38/82 anonim ***** válasza:
59%

Egyre szanalmasabbak vagytok, de tenyleg...

Hal'istennek, hogy az ilyennek, mint ti nincs parkapcsolata!

2015. jún. 25. 00:37
 39/82 anonim ***** válasza:
53%
Valaki megtenné azt, hogy leírja nekem részletesen, hogy milyen egy ilyen "vezérhím"? :)
2015. jún. 25. 00:40
 40/82 anonim ***** válasza:
21%
Akkor szoktam agyfаszt kapni, amikor itt sírdogálnak a külső adottságukkal aránylag rendben lévő nők, hogy sosem kezdeményeznek náluk a férfiak, sosem veszik őket észre, sosem néznek rájuk, és így sohase lesz hapsijuk. Elhihetitek, hogy a szívem szokott megszakadni értük, a gyönyörű szép, feszes idomokkal rendelkező, sportos testalkatú, szerencsétlen, peches lányokért... :'(
2015. jún. 25. 00:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!