Biztosan ti is voltatok már hasonló helyzetben, mit csináltatok, hogy könnyebb legyen?
Azok az emberek, akik minden egyes nap körbevesznek, barátok, testvérek mind-mind kapcsolatban vannak, miközben én évek óta egyedül vagyok és egyre rosszabbul viselem. Ez most nem arról szól, hogy csúnya vagyok, nem kellek senkinek és sajnáltatni akarom magam emiatt, mert ez nem igaz. Viszont még nem találkoztam olyan emberrel, akivel úgymond egy hullámhosszon lennénk, aki hasonló érdeklődésű, értékrendű és akivel kölcsönösen boldoggá tennénk egymást. Nem gondolom, hogy ne lenne ilyen személy és ez a legrosszabb, mert úgy érzem, hogy van, vannak biztos többen is, de nem tudom, hogy mikor, hogyan, hol találhatnánk egymásra. 20 évesen még mindig nem tudok magam mögött egyetlen komoly kapcsolatot sem, pedig mindig is arra vágytam. Közben meg folyton azt látom, hogy mindenki boldog, mindenkinek van valakije, aki támogatja, szereti.
Hogyan lehet legkönnyebben átvészelni ezt a helyzetet? Hogyan tehetném könnyebben elviselhetővé?
20L
Sohasem vagy egyedül, Isten szeret téged! Ha ezt megérted, és el is tudod hinni, akkor előbb utóbb boldog leszel.
Olvasd az evangéliumokat, és akkor te is megismerheted istent.
Te működsz jól. Hogy mindenki boldog, mindenkinek van valakije, aki támogatja, szereti? Ez a látszat! A valóság az, hogy az emberek belemennek számukra megalázó kapcsolatokba, hogy ne legyenek egyedül. Felesleges kompromisszumokat kötnek, és egyáltalán nem is érzik olyan jól magukat a kapcsolatukban, csak még maguknak sem merik bevallani...
Nézz csak át a szexszelem rovatba... napi 100 kérdés: "miért viselkedik velem így a pasim/csajom". Csupa frusztrált, megkeseredett ember. Nézd meg ugyanezeket az embereket 10-20-30 év múlva!
Hogy hogyan lehet átvészelni ezt a helyzetet? Nehezen. Tényleg. Én megértem, én is így voltam nagyon-nagyon sokáig! Nem akartam kompromisszumot kötni, olyan emberrel kapcsolatban lenni, akivel nem éreztem a közös hullámhosszt. És aztán egyszer csak lett valaki, akivel meg MINDEN stimmel. Csak ki kellett várni! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!